Loading...

Gemeentenieuws 9 juli 2014

By Reuseldemierden.nl received 5 years ago

Categories: Town Information Local
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
  • Html
  • Text
Online lezen  |  Printversie
Gemeentenieuws week 28
juli 2014
Avondopenstelling bouwvak
In verband met de bouwvak vervalt de avondopenstelling van het gemeentehuis op dinsdag 29 juli, dinsdag 5 augustus en dinsdag 12 augustus. Fijne vakantie!
Subsidiëring van het muziek- en dansonderwijs verandert
De gemeente Reusel-De Mierden gaat muzikale en culturele vorming individueel subsidiëren. Dit heeft de raad op 8 juli besloten. De subsidie aan de muziekschool wordt afgebouwd en daarna gaat de nieuwe regeling in. In principe is dit 1 januari 2016, onder de voorwaarde dat Pulz het huidige aanbod tot deze tijd blijft continueren.
Lees meer
Opening buurtpreventie in Hulsel
Op 1 juli 2014 is het buurtpreventieproject in Hulsel officieel van start gegaan. Het buurtpreventie project is een activiteit dat aandacht kreeg vanuit het overleg tussen dorpsraad en gemeente. In ’t Driekse was een officiële opening georganiseerd waarbij wethouder Antonis een korte inleiding hield over het doel van het project.
Lees meer
Snelheidscontrole Wilhelminalaan / Turnhoutseweg
Uit onderzoek van de politie is gebleken dat de Wilhelminalaan / Turnhoutseweg van Randweg-Oost tot Belgische grens, aangewezen kan worden als verkeersonveilige locatie. Er zal daar daarom meer gehandhaafd gaan worden.
Lees meer
Uitgelicht
Kalender
In week 31, 32 en 33 verschijnt er geen D'n Uitkijk.
In week 30, 31, 32 en 33 verschijnt er geen digitale nieuwsbrief.

 

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019