Gemeentenieuws: o.a. 'Ook inlooppunt CJG in Vaassen'

6 years ago


Text only:

 

Als deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is, klik dan hier10 december 2012INHOUD:Inloopcentrum voor Jeugd en Gezin in VaassenUitvoering belastingtaak door Apeldoorn bevalt goed Evaluatie handhaving permanente bewoningRegels carbid schietenFinanciële bijdrage voor Grote Kerk EpeExtra impuls voor  Paardenvierdaagse                                            
 
 
Inloopcentrum voor Jeugd en Gezin
in Vaassen 
Er komt nu ook een inlooppunt van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Vaassen. Dit inlooppunt is gevestigd aan de Dorpsstraat 62b in Vaassen en opent haar deuren op zaterdag 15 december.
Kom zaterdag kennismaken tussen 10.30 - 14.30 uur!
 

Lees meer

 
Uitvoering belastingtaak door Apeldoorn bevalt goed 
Sinds 2009 voert de gemeente Apeldoorn de belastingtaak voor de gemeente Epe uit. Afgesproken was om na drie jaar de uitbesteding van deze taken te evalueren.
Dat is inmiddels gebeurd. De evaluatie maakt duidelijk dat de uitbesteding naar Apeldoorn goed verloopt. 

Lees meer

 
Evaluatie handhaving permanente bewoning 

In 2008 is de gemeente Epe gestart met de projectmatige aanpak van de permanente bewoning van recreatiewoningen. Onlangs is dit geëvalueerd. De aanpak is succesvol gebleken: er is duidelijkheid verschaft, voor zowel rechtmatige- als onrechtmatige bewoning.
Onrechtmatige bewoning is of wordt beëindigd, nieuwe inschrijvingen zijn afgenomen en nieuwe gevallen worden meteen aangepakt.

 

 Lees meer

 
Regels carbid schieten 
 
Wil je met oud en nieuw carbid schieten in de gemeente Epe? Daarvoor is geen ontheffing of vergunning nodig. Er gelden wel een aantal regels waar iedereen zich aan moet houden.
Dit zijn dezelfde regels als vorig jaar. Carbid schieten is bijvoorbeeld alleen toegestaan tijdens de jaarwisseling van 31 december 2012 22.00 uur tot 02.00 uur 's nachts (1 januari 2013).

Lees meer


Financiële bijdrage voor 'zichtbare'
Grote Kerk Epe
Het college van B&W van de gemeente Epe heeft besloten de Grote Kerk in Epe een financiële bijdrage te verlenen. Het kerkbestuur werkt aan het ‘zichtbaar maken’, het ‘bewust maken’ en het ‘beleven’ van de kerk. Met de bijdrage van de gemeente, in totaal € 7.620,-, wil de kerk bijvoorbeeld aansprekende vondsten laten zien en educatieve voorzieningen en activiteiten organiseren. Het geld komt uit het stimuleringsbudget Recreatie & Toerisme.
 
Extra impuls voor St. Paardenvierdaagse
De paardenvierdaagse in de gemeente Epe trekt jaarlijks een groot deelnemersveld en heeft veel publiekelijke belangstelling, met name de afsluitende intocht op de vrijdagavond. Mede in het kader van het 20-jarig bestaan wil de stichting een extra dimensie geven aan het evenement. Vanuit het stimuleringsbudget Recreatie & Toerisme stelt de gemeente Epe maximaal € 4.000,- beschikbaar om de Paardenvierdaagse een extra impuls te geven. 
Gemeente Epe  •  Markt 14  •  8161 CL Epe  •  T (0578) 67 87 87
Contact  •  Openingstijden  •  www.epe.nl  • Twitter  

 

uitschrijveninschrijvendoorsturenprint pdf    
Via dit netwerk mag alleen e-mail worden verzonden op basis van permissie.
Ervaart u deze e-mail als ongewenst,klik dan hier
Verzonden aan Nnewsletter@newslettercollector.com door webmaster@epe.nl  | Bekijk privacy beleid.  

Epe.nl

Categories: Town Information Local
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019