cashcowdaily
  Vier Oranjeportefeuillefondsen met goede cijfers
Gisteren kwamen vier van de fondsen uit de Oranjeportefeuille met de jaarcijfers. In eerste instantie was de koersreactie bij alle vier positief, maar een enkel fonds kreeg ook met wat winstnemingen te maken. De cijfers van het viertal was goed tot boven verwachting.
cashcowreadmore.jpg
 
AEX doorbreekt weerstand van 540
De Europese aandelenmarkten zullen vandaag hoger openen. In de premarket lopen de winsten op tot 0,5%. De AEX (540,03) is in de premarket boven de weerstand van 540 gekomen.
cashcowreadmore.jpg
Beleg nu in supermarktvastgoed
Investeer via Supermarkt Fonds Nederland in 24 supermarkten, met landelijke spreiding, Verwacht gemiddeld direct rendement 8,4% (gem. over 5 jaar). Deelnemen vanaf ca. € 27.000, uitkering 2x per jaar. Download prospectus voor risico’s en rendement.
Vlog: Dow Jones op het punt van een correctie?
De technische indicatoren staan op hetzelfde niveau toen de Dow Jones zich opwarmde voor een correctie van 9%. Bekijk de video van Eddy Schekman en Zita Chengadu en geef uw mening.
cashcowreadmore.jpg
Samsung: foldable en snel weggooien
Nog voordat Samsung de eerste foldable smartphone op de markt heeft gebracht is het project al mislukt. Vooral een prijskaartje van 1.599 euro is verre van realistisch.
cashcowreadmore.jpg
‘Commodities herrijzen’
 In februari lijken grondstoffen binnen hun bandbreedte te blijven, maar er is volgens Nitesh Shah, commodities director bij WisdomTree, genoeg potentieel voor een prijsuitbraak.
cashcowreadmore.jpg
Fed zei wat iedereen dacht
De Fed is een voorzichtiger beleid gaan voeren, zo blijkt uit de notulen van de laatste vergadering. De bestuurders willen vooral kijken naar het effect van de genomen rentestappen.
cashcowreadmore.jpg
‘Toch beleggen in VK’
Een meerderheid zal waarschijnlijk vertellen dat er momenteel maar beter niet in Verenigd Koninkrijk belegd kan worden. James Clunie, hoofdstrateeg bij Jupiter AM, is het daar niet mee eens.
cashcowreadmore.jpg
Wie verdient een prijs van Cash? U bepaalt!
Breng uw stem uit op één van de genomineerden voor de Cash Publieksprijs, de Cash Innovatieprijs, de Cash ETF-prijs en Beste Vermogensbeheerder 2019 en maak kans op een week vakantie.
cashcowreadmore.jpg
Gemiste kans van Heijmans
Het is een gemiste kans van bouwbedrijf Heijmans om het vertrouwen van beleggers te herstellen door geen dividend uit te keren bij de prognose van een verdere stijging van het resultaat.
cashcowreadmore.jpg
COLUMN
''Beiersdorf heeft een dividendrendement van 0,8 procent en nagenoeg geen schulden. De onderneming heeft in alles het kenmerk van een oerdegelijke groeier. De huidige gedaalde koers biedt de kans om dit aandeel tegen een wat lagere waardering aan te schaffen." Martine Hafkamp, directeur Fintessa vermogensbeheer.