4 oktober 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Shopping Today
image
[onderzoek] Jongeren waarderen discount, luxe en tweedehands
Generatie Z (Gen Z) en Millennials hebben een sterke voorkeur voor discountproducten, terwijl Millennials daarnaast ook vaak kiezen voor premiumproducten. Bovendien kopen deze jongere generaties het meest tweedehands, blijkt uit vers onderzoek (N=2200) van ABN Amro.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Bouwbedrijf Heijmans lanceert nieuwe merkcampagne 'Het kan samen'
In de nieuwe merkcampagne ‘Het kan samen’ benoemt bouwer Heijmans de grote maatschappelijke uitdagingen op het gebied van bouwen in Nederland. ‘Er is dringend behoefte aan één miljoen extra woningen én plek voor de vrije natuur. We willen bereikbaarheid én biodiversiteit. We moeten bestand zijn tegen teveel water én genoeg hebben op droge dagen.’
lees verder
twitter facebook linkedin
Vind de ideale marketing kandidaat met MarketingTribune Vacatures
[advertorial] Ben je op zoek naar kwalitatieve marketing professionals? Plaats dan je vacature op MarketingTribune.nl, hét platform om marketingprofessionals te bereiken. Je bereikt zowel ambitieuze werkzoekenden als medewerkers die nog niet actief op zoek zijn. Van marketeers tot marketing managers en van marketing directors tot CMO's. Jij weet wie je zoekt. Wij helpen je die persoon te vinden. Kies voor MarketingTribune Vacatures en vind vandaag nog jouw ideale kandidaat!
image
Dierendag: sekstoys niet voor de poes
Ter ere van Dierendag lanceert agency Calamity Jane een actie voor vrouwvriendelijke sekswinkel Mail & Female. Waar het hier normaliter draait om het genot van de vrouw is het vrijdag 4 oktober de beurt aan alle poezen van Nederland. Die worden verwend met een speciaal samengesteld 'Verwen je Poespakket'.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[marketeer 209] Steven Kesler - co founder My Way
Voor deel 209 van onze successerie [marketeer] spreken we deze week Steven Kesler, over de marketing van My Way. Dit merk wil parkeren herdefiniëren door gegarandeerde en goedkopere plekken aan te bieden via de app, gebruikmakend van ongebruikte plekken van bedrijven en hotels. '30% van het verkeer in binnensteden zoekt een parkeerplek.'
lees verder
twitter facebook linkedin
Bol staat op het hoofdpodium van Shopping Today
[advertorial] Bol bestaat dit jaar 25 jaar. Tijdens Shopping Today op 10 oktober vertelt Oscar Hundman, Chief eCommerce officer van bol hoe hij de toekomst van e-commerce voor klanten en voor partners van bol voor zich ziet. Wil je deze keynote en alle andere kennissessies niet missen? Bestel dan nu je ticket!
image
Commissarisjes bepalen nieuwe koers van de Koffiejongens
Kinderen bepalen: De Koffiejongens stapt in 2025 over op 100% biologische koffie én start een koffieplantage in Nederland.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Ruim helft Nederlanders van plan Black Friday aankopen te doen
Volgens recent onderzoek van DPG Media en Panel Inzicht is 53 procent van de Nederlanders van plan om aankopen te doen tijdens de Black Friday-periode. Bijna de helft van deze groep stelt bewust aankopen uit tot de kortingsperiode weer aanbreekt.
lees verder
twitter facebook linkedin
Kom met je team naar de WOW Conference en profiteer van de groepsdeal
[advertorial] Healthy hands make wealthy brands. Wil jij ook de prestaties van je medewerkers verhogen en je employer branding strategie een boost geven? Kom dan op 11 oktober samen met je team naar Theater Amsterdam voor de WOW Conference, een nieuw event over welzijn en werk. Krijg de nieuwste inzichten en praktische oplossingen hoe gezonde en gelukkige medewerkers de sleutel zijn tot het succes van je bedrijf.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.