Nieuwsbrief van 30-8-18 6:45:00
Online bekijken

Geniet langer van de zomer met een terrasoverkapping

Sunflex: ‘Duurzame en betrouwbare bescherming’

“De Sunflex terrasoverkappingen SF 152 of SF 152 Plus bieden optimale bescherming tegen weer en wind”, aldus Edwin de Jong van Sunflex. “Door de verschillende dakvormen en mogelijkheden kan een dak optimaal aan het huis en de specifieke behoeften van de bewoners worden aangepast. In voorjaar, zomer of herfst, met een terrasoverkapping van Sunflex zitten zij altijd goed!”

Soundblox met mummiemos

Soundless Acoustics presenteert op 12-13 september op Architect@Work in Rotterdam een nieuwe innovatie: Soundblox met mummiemos als decoratie. De geluidsabsorberende en -isolerende eigenschappen van Soundblox akoestische betonblokken in combinatie met dit 100 % natuurlijke mummiemos verenigen praktische constructieve stabiliteit met een natuurlijke uitstraling waardoor eigentijds design wordt gecreëerd.

Spaceloft: damp-open hoge prestatie-isolatie

De unieke eigenschappen van Spaceloft® aerogel isolatiedekens - extreem lage thermische geleidbaarheid, superieure flexibiliteit, hydrofoob en gebruiksgemak - maken het uitermate geschikt voor een ultieme thermische isolatie. Spaceloft-producten zijn bewezen effectieve isolatoren, geschikt voor een reeks van toepassingen in nieuwbouw en renovatie.

Formenta ISS Exclusief vlaggenmast

De Formenta ISS Exclusief vlaggenmast is de luxe variant van de vlaggenmast met inwendig hijskoord (ISS = Internal Safety System). De mast is voorzien van een RVS-liersysteem en een extra sterke inwendige hijslijn. De Formenta ISS Exclusief is perfect geschikt voor gebruik met logo- of landenvlaggen. Door de inwendige hijslijn wordt het klapperen van de lijn tegen de mast vermeden.

Riverclack Green Roof Solutions groendaksystemen

Kwalitatief hoogwaardige waterdichte dakbedekking is voor elk groendak systeem van het allergrootste belang. Riverclack®s unieke aluminium dakpanelen garanderen een waterdicht groendak. Een groendak levert haar echte ecologische en financiële ROI op de lange termijn, zodat een duurzaam daksysteem nodig is. Het aluminium oppervlak van een Riverclack® dakbedekkingssysteem biedt een duurzame oplossing met een uitstekende bescherming tegen wortels en vocht.

Aluminium doorvalbeveiliging van Hermeta

Om te voorkomen dat men uit het raam naar buiten kan vallen heeft het Bouwbesluit een aantal regels opgesteld. Hermeta Metaalwaren heeft naar aanleiding hiervan zijn doorvalbeveiliging ‘vast en zeker’ ontwikkeld. Dit systeem biedt veiligheidsoplossingen voor nieuwe en bestaande woning- en utiliteitsbouw. Het kan worden toegepast voor binnen- en buitengebruik, zowel in de dag montage als op de dag montage.

Remix en Sakrete 16-in-1 Multimortels

De 16-in-1 mortels van Remix zijn ontwikkeld voor 16 verschillende toepassingen en zijn daarnaast nog geschikt voor nog vele andere toepassingen. Met de 16in1 mortel heeft men altijd de juiste mortelsoort voorhanden. In de regendichte PE zakken zijn de mortels minstens 24 maanden houdbaar

Brakel Atmos BA-4 BW, brandwerende glasconstructies

De brandwerende glasconstructies van Brakel Atmos zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Een zestal systemen zijn volgens EW30-EI30 en EW60-EI60 getest. De certificering is dusdanig dat brandwerende Brakel constructies toegepast kunnen worden onder hellingshoeken van 5° tot 80°. De systemen zijn dan ook voor vrijwel elke situatie geschikt. 
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.