Wanneer ga jij naar Indonesië?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Indonesië reizen van september!
 
Zin om het prachtige Indonesië te verkennen? Wij hebben een lijst samengesteld van de top 10 reizen die je niet mag missen! Van de vulkanen op Java tot de jungle van Sumatra, deze reizen bieden je de ultieme Indonesië-ervaring. En als extra tip, ontdek: Dit zijn de 5 must-do’s op Kalimantan 🌿🛶
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Rondreis Java en Bali in Vogelvlucht
Vanaf € 1.445 - excl vlucht
Verken de cultuur van Java en de rust van Bali met Riksja Indonesië. Deze unieke reis brengt je van het bruisende Jakarta naar de serene rijstvelden van Ubud. Bewonder de uitgestrekte vulkanische landschappen, fiets langs eeuwenoude tempels en dompel je onder in de rijke lokale cultuur. Eindig je avontuur ontspannen op het strand van Canggu, waar je kunt genieten van zon, zee en surf.
Bekijk deze 17-daagse reis
Familie Groepsreis Bali
Vanaf € 1.995 - incl vlucht
Ontdek het magische Bali met FOX! Fiets door de rijstvelden van Ubud, snorkel in het kristalheldere water bij Menjangan en bewonder de mystieke Ulun Danu tempel bij het Bratanmeer. Maak een bijzondere reis met de leukste activiteiten voor je geregeld, terwijl je ook tijd hebt om te ontspannen. Sluit de reis af met een verblijf in een luxe resort aan de zuidkust en geniet van de ultieme strandervaring. 
Bekijk deze 16-daagse reis
 
 
Groepsreis Java & Bali 
Vanaf € 1.995 - incl vlucht
Beleef de ultieme ontdekkingstocht door Indonesië met Djoser! Reis door de twee meest iconische eilanden van de archipel, Java en Bali, en geniet van adembenemende natuur en rijke cultuur. Begin je avontuur in het bruisende Jakarta, en ontdek het rustige vissersdorpje Pangandaran. Verken de majestueuze tempels van Borobudur en Prambanan bij Yogyakarta en beleef een onvergetelijke zonsopkomst bij de Bromovulkaan. 
Bekijk deze 18-daagse reis
Privéreis Ontdek Bali en Komodo
Vanaf € 2.022 - excl vlucht
Met Evaneos reis je op jouw manier door het fascinerende Indonesië. Verken de spirituele stad Ubud, waar yoga, meditatie en eeuwenoude tradities samenkomen. Ontdek de schoonheid van de natuur terwijl je rondvaart langs de eilanden Komodo en Rinca, thuis van de mysterieuze Komodovaraan. Laat je inspireren in Candidasa tijdens een kookworkshop en proef de authentieke smaken van Bali. In Sanur geniet je van ultieme ontspanning aan de kust. 
Bekijk deze 15-daagse reis
 
 
Combinatiereis Bali Roulette
Vanaf € 1.344 - incl vlucht
Boek je Bali roulette met 333travel en laat je verrassen. Start in het betoverende Ubud, waar je de Balinese kunst en cultuur voelt in elke hoek. Ga vervolgens naar Sidemen, een verborgen parel in het oosten, met adembenemende uitzichten over rijstterrassen en de Agung vulkaan. Sluit af in de authentieke badplaats Sanur, waar je heerlijk kunt ontspannen aan het strand en nog volop kunt genieten van de Balinese gastvrijheid.
Bekijk deze 15-daagse reis
Familiereis Kleine Sunda Eilanden
Vanaf € 3.649 - incl vlucht 
Sawadee nodigt je uit voor een unieke familiereis naar Indonesië! Je ontmoet de reusachtige Komodo-varanen, bewondert het bijzondere kleurenpalet van de Kelimutu vulkaan en maakt een meerdaagse boottocht langs de mooiste riffen om te snorkelen. Op Lombok kun je genieten van een fietsroute door de pittoreske dorpjes en eindeloze rijstvelden. En omdat het strand nooit ver weg is, sluit je de reis in stijl af op de tropische Gili eilanden.
Bekijk deze 23-daagse reis
 
 
Rondreis Hoogtepunten van Java en Bali
Vanaf € 1.900 - excl vlucht
Ontdek het veelzijdige Indonesië met Van Verre Reizen! Tijdens deze avontuurlijke reis beleef je alle hoogtepunten van Java en Bali. Start in de bruisende hoofdstad Jakarta en reis via de koloniale charme van Bandung naar het hart van Java. Bewonder de adembenemende zonsopgangen bij de Borobudur en de majestueuze Bromo-vulkaan. Maak de mooiste treinreis van Indonesië en dompel je onder in het authentieke plattelandsleven van Kalibaru. 
Bekijk deze 16-daagse reis
Familiereis Brutale Aapjes en Vrolijke Dolfijnen
Vanaf € 1.999 - incl vlucht
Met Vamonos Travels ontdek je de veelzijdigheid van Bali op een manier die perfect is voor gezinnen. Je vakantie begint aan de idyllische stranden van Seminyak, waar je verblijft in een comfortabel hotel met een speeltuin voor de kinderen. Na deze relaxte start maak je een korte rit met je privéchauffeur naar het betoverende Ubud, bekend om zijn groene rijstvelden en het avontuurlijke apenbos. Hier kunnen de kinderen zelf banaantjes voeren aan de speelse apen.
Bekijk deze 16-daagse reis
 
 
Familie Kerstreis Bali
Vanaf € 1.385 - excl vlucht
Breng de feestdagen door op het exotische Bali met Dimsum Reizen, een perfecte keuze voor een gezinsvakantie! Bali, met zijn groene rijstvelden, actieve vulkanen en unieke cultuur, biedt een rijke leerervaring voor de kinderen. Na het ontdekken van de wonderschone landschappen van Bali, eindig je je reis op het idyllische eiland Gili Air. Hier kun je genieten van ontspannen momenten op het strand, zwemmen in helder water en snorkelen tussen kleurrijke vissen. 
Bekijk deze 15-daagse reis
Luxe Reis Indonesië ‘Exclusief’ 
Vanaf € 28.000 - incl vlucht
Ontdek luxe en cultuur met Tico Reizen in Indonesië! Jouw avontuur begint op het eiland Java, waar je verblijft in een schitterend resort met een adembenemende ligging nabij de legendarische Borobudur, Indonesië's beroemdste tempelcomplex. Verken dit eeuwenoude wonder en andere unieke bezienswaardigheden in de regio terwijl je geniet van ultiem comfort. Na je verbluffende tijd op Java, reis je naar het groene hart van Bali, Ubud, voor een authentieke culturele ervaring.
Bekijk deze 22-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Indonesië reis niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel