Genieten van de smaak van het seizoen

3 years ago


Text only:

Is deze mail onleesbaar? Klik dan hier voor de online versie.     Beste John Do,
Knolselderij, boerenkool, spruiten, bloedsinaasappels … Wij volgen de seizoenen zoveel mogelijk en geven producten de tijd om te rijpen. Dat betekent dat niet elk product altijd bij ons verkrijgbaar is. Maar … als ze er zijn, dan zijn ze ook zo ontzettend lekker. Dat wil jij toch ook?
Heerlijk friszoet tot zoet. Zo smaken onze Siciliaanse bloedsinaasappels. Geteeld op rijke vulkaangronden waardoor ze tijdens de groei een diep rode kleur ontwikkelen. De smaak is voller dan die van hun soortgenoten uit andere streken en … als je ze uitperst krijg je mooi donker roodoranje sap. Leuk om een bijzonder aperitief van te maken door er Prosecco op te schenken. Of probeer ze eens door een salade, als nagerecht of zo uit het vuistje.
   
De aanbiedingen zijn geldig van 12 tot en met 18 januari 2015. Niet alle aanbiedingen zijn in alle winkels verkrijgbaar. Zetfouten, prijswijzigingen en uitverkocht voorbehouden. Kijk op www.natuurwinkel.nl voor alle vestigingen. Wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief, klik dan hier.       

Natuurwinkel.nl

Categories: Environment | Nature Biological Health | Welfare Cooking | Eating | Beverage
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018