19 oktober 2018
Online versie
MarketingTribune
Copernica
image
Genomineerden Grand Prix Content Marketing 2018 bekend
De genomineerden voor de Grand Prix Content Marketing 2018 zijn bekend. Door de jury zijn er liefst 84 nominaties toegekend in zeven hoofdcategorieën. Op donderdag 22 november worden in Postillion Amsterdam de prijzen uitgereikt.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[interview] Dutch Design Week stelt ontwerper centraal
Martijn Paulen, sinds 2013 CEO van Dutch Design Week, streeft ernaar om tijdens het evenement relevante verbindingen te laten ontstaan tussen ontwerpers en andere geïnteresseerden in design. Als organisator is hij een belangrijke ruggensteun in het ontwikkelen van een economische positie van die ontwerpers.
lees verder
twitter facebook linkedin
Iedereen zijn eigen Bijenkorf
[advertorial] Hoe speel je succesvol in op de behoeften van de klant? Hoe biedt je de klant een steeds relevantere en persoonlijkere ervaring? Volgens Marlies Staarink (de Bijenkorf) is dit één van de grootste uitdagingen voor de marketeer anno 2018. De juiste klant inzichten halen uit een grote bak aan data. Laat je samen met je collega's inspireren door Marlies op Marketing & Technology.
image
[identity] Dare to choose and you will be chosen!
Where do you find the best case of city marketing in the Netherlands? Without a doubt, in Eindhoven. Not a week goes by without an international news mention for the Dutch city of lights. A testament to what city marketing can do for a region.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
25 jaar reclamebureau Roorda ( #5): de meest succesvolle klant
Dit jaar viert Roorda haar 25-jarig bestaan. En wie jarig is trakteert. Roorda doet dat met een boekje van eigen deeg: een epos van bijna 300 pagina’s. MarketingTribune publiceert exclusief 5 verhalen uit het boek tot de officiële lancering op 26 oktober a.s.
lees verder
twitter facebook linkedin
Vergelijk de beste Digital Asset Management oplossingen
[advertorial] Als je op zoek bent naar een Digital Asset Management (DAM) oplossing heb je waarschijnlijk al je research gedaan naar alle mogelijke Digital Asset Management vendors. Je hebt dan ook gemerkt dat alle vendors verschillende features leveren, die gericht zijn op verschillende vereisten. Deze vergelijkingsgids is bedoeld om je te helpen met het vergelijken van Digital Asset Management software en features zodat je de oplossing kan vinden die het beste bij je past.
image
Heineken mikt op GenZ als sponsor Formule E
Heineken is de komende vijf jaar partner van de ABB FIA Formula E Championship. Dit partnership start in het komende seizoen 2018/'19. Heineken geldt dan als Official Beer and Cider Partner.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Wat heeft de shopper nu werkelijk nodig?
Klanten zitten niet te wachten op een nieuwe smaak hagelslag of op een nieuwe bouwmarkt met óók goede aanbiedingen. Ze zijn op zoek naar bedrijven die échte toegevoegde waarde bieden.
lees verder
twitter facebook linkedin
Renault ZOE. 4% bijtelling en tot 300 km nieuwe ervaringen
[advertorial] Het autorijden van morgen lijkt steeds meer op het autorijden van vandaag. Zo rijd je in de Renault ZOE makkelijk tot wel 300 kilometer. En als je moet laden, kun je kiezen uit meer dan 7500 publieke laadpunten. Waar de ZOE je trouwens moeiteloos naartoe navigeert. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Want je least al een ZOE met 4% bijtelling. Wat worden jouw nieuwe ervaringen?
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.