Gerard Joling pakt groots uit met extra gasten tijdens Het Leukste Weekend

6 years ago
  • Html
  • Text
Het Leukste Weekend, September, 2012 | Tell a Friend | Bekijk online

GERARD JOLING PAKT GROOTS UIT MET EXTRA GASTEN TIJDENS HET LEUKSTE WEEKEND

 

Nog enkele weken en het is eindelijk zover! ‘Het Leukste Weekend’ van SBS 6, met gastheer Gerard Joling, zal op vrijdag 28 september aanstaande officieel van start gaan. CenterParcs De Eemhof in Zeewolde is dat weekend ‘the place to be’ voor alle liefhebbers van gezelligheid, show, glitter en glamour. En zoals we dit inmiddels gewend zijn van Gerard, pakt hij ook ditmaal weer volledig uit om zijn gasten het beste te bieden op het gebied van entertainment.

Aan de line up van top artiesten als René Froger, Gordon & LA The Voices, Patty Brard, Bonnie St. Claire wist Gerard enkele weken geleden al een verrassende naam toe te voegen. Goede vriend en collega Jan Smit zal tijdens de hilarische Diva Karaoke op vrijdagavond zijn opwachting maken. Reden voor Gerard om ook nog wat extra gasten toe te voegen aan ‘Het Leukste Feest’, de glitter en glamour feestavond op zaterdag. Naast Toppers-collega’s René en Gordon, heeft Gerard inmiddels ook presentator Nick Nielsen weten te strikken voor deze gezellige avond. Nick heeft inmiddels een aardige staat van dienst weten op te bouwen binnen de showbizzwereld. Hij is hét gezicht van het populaire muziekprogramma ‘Hart voor Muziek’. En enkele jaren geleden wist hij op onnavolgbare wijze G erard’s uitverkochte concerten ‘For Your Eyes Only’ in Spaarnwoude als presentator in goede banen te leiden.


 

Het mag duidelijk zijn : ‘Goede wijn behoeft geen krans’ en Nick hoefde dan ook geen moment te aarzelen toen Gerard hem vroeg de presentatie tijdens Het Leukste Weekend voor zijn rekening te nemen.

Maar dat is nog niet alles, want ook de winnaars John West, Pascal Redeker, Edwin v.d. Toolen, Sasja Brouwers van de Halftime Show van de Toppers 2012 zullen hun opwachting maken tijdens de geweldige feestavond op zaterdag. Tijdens de Toppers Concerten in de Amsterdamse Arena lieten zij een onuitwisbare indruk achter bij de bezoekers, en sinds hun optreden tijdens de Toppers Concerten vertonen hun agenda’s nog nauwelijks lege plekken. Maar voor ‘Het Leukste Weekend’ maakte zij maar al te graag een gaatje vrij in hun agenda.

Helaas is zanger Henk Dissel verhinderd en komt de Noord Hollandse Tom Haver in zijn plaats. Zij hebben deze avond maar één doel voor ogen : het dak eraf zingen tijdens ‘Het Leukste Weekend’!

Voor de allerkleinsten onder ons is er op zondagmiddag een interactieve , en bovenal, spetterende show van Clown Noni. De aanwezige kinderen kunnen vol enthousiasme meezingen, dansen en goochelen met deze waanzinnige clown!. Deze bekende clown was al eerder te zien op televisie in het programma van Derk Ogilvie en Martin Moreo.  

Bestel nu je kaarten voor ‘Het Leukste Weekend’…..want leuker gaat het niet worden !


Voeg info@entertainment-nl.nl aan uw adresboek toe om er zeker van te zijn dat u elke maand onze nieuwsbrief ontvangt.
Wilt u zich afmelden van de nieuwsbrief klik dan hier of ga naar www.entertainment-nl.nl.
Anti-spam policy | Informatie over het Leukste Weekend

Share this newsletter on

Related newsletters

Gerardjoling.nl

Categories: Known Dutchman Artists Artist | Singer | Band | Music Concerts
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019