Gerard Joling Presenteert:

7 years ago
  • Html
  • Text
De Kwakel, Maart 2012 | Stuur naar een vriend | Bekijk online
Gerard Joling Presenteert:
Het Leukste WeekendVoor Gerard is 'Het Leukste Weekend' dé perfecte aanleiding om na 25 jaar iets speciaals terug te doen voor jullie, de trouwe fans. “Ik waardeer mijn fans enorm, zonder hen was ik nooit op dit punt in mijn carrière aangekomen. Ik wil iets speciaals voor hen terug doen, iets wat ze nog lang met zich mee zullen dragen. Dat kan niet op één dag. Ik wil een weekend lang een beleving en entertainment neerzetten waar nog lang over gesproken zal worden.” 

Centrer Parcs de Eemhof geeft 3800 personen verdeelt over 800 huisjes de gelegenheid om tijdens het weekend van 28 september t/m 1 oktober 'Het Leukste Weekend' te beleven. Tijdens dit weekend worden er diverse activiteiten georganiseerd zo is er op vrijdagavond Karaoke met Patty Brard, Bonnie St. Claire en natuurlijk Gerard. Zaterdag is er in de ‘Willem Ruis Circustent’ op het park 'Het Leukste Feest van Nederland' met o.a. Rene Froger, Gordon en zijn L.A. The Voices. Zondagochtend is er Het Leukste Pyjama Ontbijt en is Gerard jullie badmeester tijdens een heuse tropische Pool Party. 

'Het leukste Weekend' is een feest voor iedereen! Dus kom met je gezin, vriendengroep, vrijgezellen- feest, studentendispuut, carnavalsvereniging, personeelsfeest of voetbalteam een lang weekend genieten. Het Leukste Weekend gaat om het wij gevoel, met activiteiten waar iedereen van jong tot oud aan kan deelnemen. Zo kun je denken aan een BBQ, Picknick, Dropping, HipnThigh Workout, Workshops en nog veel meer. Dus vier je eigen feestje met ons op een hele bijzondere locatie waar alles mogelijk is. Voor meer informatie en boekingen kijk op www.hetleuksteweekend.nl  
& nbsp;


Prijzen
Het Leukste Weekend is al te boeken vanaf
€ 53,00 p.p.p.n.

Persdag HLW2012
Zoals jullie wellicht gezien hebben heeft Gerard afgelopen week samen met zijn showbizz vriendin Patty Brard in het tropische zwemparadijs van Center Parcs De Eemhof het programma van Het Leukste Weekend bekend gemaakt. De Nederlandse pers was hierbij in grote getalen aanwezig, zei kregen de mogelijkheid om Gerard en Patty het hemd van het lijf te vragen. 

klik voor groot formaat

klik voor groot formaat
Het Leukste Weekend
een productie van:
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een fan bent van Gerard Joling. Voor verdere informatie kunt u mailen naar info@gerardjoling.nl. Eventueel gepubliceerde prijzen zijn altijd exclusief BTW en eventuele Buma kosten. Entertainment-NL is niet aansprakelijk voor foutieve informatie, tekst en/of prijs wijzigingen.
Anti-spam policy | Algemene voorwaarden
Voeg info@gerardjoling.nl aan uw adresboek toe om er zeker van te zijn dat u elke maand onze nieuwsbrief ontvangt. Wilt u zich afmelden van de nieuwsbrief klikt u dan hier of ga naar www.gerardjoling.nl.

 
 

Share this newsletter on

Related newsletters

Gerardjoling.nl

Categories: Known Dutchman Artists Artist | Singer | Band | Music Concerts
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019