Gerard Joling

6 years ago
  • Html
  • Text
De Kwakel, 26 April, 2013 | Stuur naar een vriend | Bekijk online

Beste allemaal,

Morgen is het zover! Dan komt mijn nieuwe album “Ik Ook Van Jou” uit. Veel mensen hebben al het een en ander op de radio gehoord deze week en ik ben superblij met alle positieve reacties, die ik binnen heb gekregen. En de dvd ‘Onderweg met Gerard’, die exclusief in de hele mooie verpakking van de eerste oplage zit, is echt ontzettend leuk geworden. Hilarisch, al zeg ik het zelf…..

De komende dagen kun je me op allerlei plaatsen zien, horen en tegenkomen. Morgenochtend vier ik de release als gast bij Irene Moors, die de hele week al een speciale ‘ koninklijke’ ochtendshow presenteert bij 100%NL.

Zaterdag 27 april ga ik mijn nieuwe album eerst om 13.00 uur signeren bij Saturn in Tilburg en daarna ben ik om 15.00 uur bij de Mediamarkt in Eindhoven. Daar ga ik trouwens optreden op het dak (dus het dak gaat eraf mensen!) en na afloop zal ik er mijn album signeren. Zondag kom ik om 13.00 uur signeren bij de Mediamarkt in Zoetermeer. Ik hoop jullie bij één van deze winkels te zien. Verdere details hierover staan op mijn website.

Zondagavond ben ik te gast bij Carlo en Irene in hun altijd gezellige programma Life4You.

Maar er is meer………De hele komende week is er een waanzinnig leuke Moederdagactie op 100%NL. Ze draaien dan veel nummers van het album en met de actie maak je met je moeder kans om samen met mij te genieten van een exclusieve High Tea.

Wat ik zelf ook een hele leuke actie vind is de volgende: wanneer je mijn nieuwe album vanaf morgen bestelt bij Bol.com of bij I Tunes dan maak je kans op een te gek middagje ‘varen en picknicken met Gerard’. Het werkt als volgt: stuur het bewijs van je aankoop bij Bol.com of bij I Tunes naar actie@vosound.nl en zet in je mail heel kort (max 25 woorden) waarom uitgerekend jij heel graag deze prijs zou willen winnen. De leukste inzendingen worden door mij persoonlijk uitgekozen! Deelnemers krijgen automatisch bericht per e-mail of ze hebben gewonnen en wanneer het varen en picknicken plaats zal vinden.

Wil je het album graag thuis bezorgd hebben met handtekening, bestel hem dan bij Muziekkopen.nl

Maar boven alles hoop ik dat jullie net zo blij zullen zijn met mijn nieuwe cd als ik. Graag hoor ik wat je er van vindt.

Groet,

Gerard


Volg jij Gerard al op Social Media?U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een fan bent van Gerard Joling. Voor verdere informatie kunt u mailen naar info@gerardjoling.nl. Eventueel gepubliceerde prijzen zijn altijd exclusief BTW en eventuele Buma kosten. Entertainment-NL is niet aansprakelijk voor foutieve informatie, tekst en/of prijs wijzigingen.
Anti-spam policy | Algemene voorwaarden
Voeg info@gerardjoling.nl aan uw adresboek toe om er zeker van te zijn dat u elke maand onze nieuwsbrief ontvangt. Wilt u zich afmelden van de nieuwsbrief klikt u dan hier of ga naar www.gerardjoling.nl.

 
 

Share this newsletter on

© 2019