Beste vrijheidsstrijder,

Allereerst bedankt voor de fantastische reacties op mijn show (#634) van gisteren! Kijk hier als je ‘m nog niet hebt gezien.

We zijn weer bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe videoshow voor morgen en waar ik jullie regelmatig aan herinner is dat ik me minstens één keer per dag kwaad maak om wat ze ons hebben aangedaan tijdens cojona.

Mondkappen, testen, avondklokken en vooral het ontnemen van het menselijke contact, wat essentieel is om een echt en menselijk leven te leiden. Ik kan doorgaan tot in de eeuwigheid, want het maakt me nog steeds kwaad en ik zal het nooit vergeven en nooit vergeten.

En die mensen die ons dit hebben aangedaan moeten hiervoor boete doen. Sowieso gaat dat gebeuren als je weet hoe het leven echt werkt. Er zullen andere krachten voor gerechtigheid zorgen.

Maar vandaag kwam er weer zo'n bericht naar buiten wat me woedend maakt. De rechtbank heeft namelijk geoordeeld dat het cojonatoegangsbewijs geen schending was van onze grondrechten. Dat kan natuurlijk helemaal niet en ik ga hier in de show van morgen over verder.

Geniet van je avond en dank voor jullie steun! Jullie houden ons in de lucht want zonder jullie zouden wij er niet zijn. Tot morgen.

Robert
DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN ADRES: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2024 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven