MOTO73-nieuwsbrief - editie 11 - 2018
moto73 Border
MOTO73

Yamaha's bizarre driewieler gereden!

VIJF VRAGEN: YAMAHA NIKEN

Moeten motorfietsen per se twee wielen hebben? Yamaha tast de grenzen van die vraag af met de NIKEN, maar is dit waar de motorrijder op zit te wachten? Is dit de toekomst? Hoe rijdt het überhaupt? Veel vragen en we hebben de eerste antwoorden!

MOTO73

Off-road-nieuws

DE GROTE HONDA OFFROAD-UPDATE

Honda slaat keihard terug met een lading nieuwe off-roadmodellen. Sommige geheel nieuw, andere machines flink geüpdatet. Onder de modellen onder meer de terugkeer van de volwaardige 450-enduro; de CRF450L!

MOTO73

Voor als je de jackpot wint...

LEWIS HAMILTON EN MV DOEN HET WEER

Lewis Hamilton is gek op motoren. De Mercedes-coureur in de Formule 1 steekt het niet onder stoelen of banken. Al een aantal keer zagen we speciale uitvoeringen van MV Agusta-modellen met steevast als toevoeging in de typeaanduiding 'LH44'.

MOTO73

...en als je dan toch miljonair bent.

ULTIEME BLING-BLING HARLEY

Koop je een motorfiets, een juwelendoosje op wielen, of misschien wel allebei? Als een Zwitserse Harley-Davidson specialist (Bündnerbike) en horlogemaker (Carl F. Bucherer) de handen ineen slaan, schaf je in een klap beide aan. Het is wel een dure klap want dit schatje kost wat...

MOTO73 editie 11

DE NIEUWE MOTO73 IS UIT!

MET DAARIN:

  • Boordevol motortesten:
    We testen zowel de Kawasaki Ninja 400, de Honda Goldwing en de Triumph Bobber Black. Hoe rijden deze nieuwelingen?
  • Zomerhandschoenen:
    Het warme zomerseizoen is in aantocht en dus zetten wij de nodige zomerhandschoenen op een rijtje. Luchtig en veilig, gaat dat samen?
  • Marathonmotor:
    Hoewel de Yamaha TDM 850 al een poosje niet meer wordt geproduceerd, zie je ‘m nog veel rijden. Wij namen een exemplaar met bijna 120.000 kilometer op de teller onder de loep.
  • Reizen:
    Les Causses is een prachtige doch onbekende streek in Frankrijk, waarvan de Franse motorrijders weten dat het een waar motorwalhalla is. Alle reden voor een bezoekje!
MOTO73
MOTO73

Advertorial

MOHO PRESENTEERT ZILLERTAL

Denk je bij Zillertal vooral aan apres-ski? Het is je vergeven, maar beloof ons wel dat je er ook eens op de motor heen gaat. Want de regio, die binnen Tirol valt, heeft de motorrijder net zoveel te bieden als de liefhebber van de lange latten.

moto73 Border
Volg MOTO73 ook op
MOTO73 - Instagram MOTO73 - Facebook MOTO73 - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer