‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Se nyhedsbrevet i browser
søndag 26. marts 2023 :  Anbefaler
 
 
Gert Jonassens liv slog en kolbøtte før afsked med AL: ”Jeg må jo lande på benene igen. På en eller anden åndssvag måde”
Midt i overleveringen af Arbejdernes Landsbank mistede Gert Jonassen sin hustru. Murersønnen fra Brønshøj, der aldrig lod sig lokke af ussel mammon, og som trivedes blandt fagforeningens bosser, prøver at lande på benene. 
Mærsk vil fremlægge nye klimamål senere i år
I 2023 vil Mærsk for første gang fremlægge reduktionsmål for den del af koncernens udledninger, der bl.a. kommer fra fragtindkøb. Det fortæller bæredygtighedschef i interview med MobilityWatch.
Betalte liebhaverbolig med firmamidler: Norvig og Nørrisgaard idømt karantæne
Ejendomshandler Peter Norvig og hustru Hanne Nørrisgaard er blevet frakendt retten til at drive virksomhed i to år efter konkurs i selskab, der bl.a. finansierede parrets private husleje. Norvig vil anke.
Klumme
 
Klumme: Flere og flere seniorer udfordrer ejendomsmarkedet
Vi får 200.000 flere danskere over 65 år om ti år. Selvom mange boligprojekter er i gang, kan de slet ikke følge med efterspørgslen, lyder det fra EDC Erhverv i denne klumme.
Kurt Skare skyder skylden for kollaps på Nykredit
Stifteren af den kollapsede kødkoncern satser på at fortsætte sine aktiviteter, lyder meldingen efter endnu et møde i oprydningen efter en stribe Skare-selskabers konkurs.
Bestseller-direktør: "De næste 1.000 dage bliver afgørende"
Tabsgivende butikker skal lukkes for enhver pris, og 250 nye, store butikker skal etableres rundt i Europa, fortæller chef for Only-kæden. 
Gubra går på børsen med tilbagegang
Væksten kommer imidlertid tilbage i 2023, lyder det fra den adm. direktør. 
Russisk olie kan ende i tanken på europæiske skibe med enkel manøvre
Selv om mange skibsejere helst undgår at få russisk brændstof i tanken, så er det svært at komme udenom på grund af et lovligt smuthul i sanktionerne.
Gorrissen Federspiel misser milliarden efter "et noget mere uforudsigeligt år"
”Det er ambitionen” at nå en omsætning på en mia. kr. i år, siger topchef, efter nyt regnskab afslører, at Gorrissen Federspiels vækst ikke var helt så høj som ventet i 2022.
Kendte danske iværksættere skyder penge i ny venturefond
En fransk duo har tilsagn fra en lang række kendte iværksættere og Vækstfonden i ny fond, der forventes at bruge en del af pengene i danske startups.
Biogasinvestor oplever stor købsinteresse fra internationale pengekasser
Biocirc, der investerer milliarder i landbruget, er ikke sat i verden for at blive solgt, ifølge direktør. Interessen er dog enorm, men vigtigst er først og fremmest at få landmændene ind i ejerkredsen, melder han.
Watch jobs
 
 
Kombiner kommunikation, kundeservice og pension – er du vores nye rådgiver?
 
 
 
Privatkunderådgiver til Suldrup
 
 
 
Certificeret pensionsrådgiver til kundemøder, online og på virksomheder
 
 
 
Risikoanalytiker
 
 
 
Advokatfuldmægtige
 
 
 
Virksomhedsanalytiker til Analyse & Ejendomssupport
 
 
 
Bankrådgiver for læger
 
 
 
Pensionsmedarbejder
 
 
 
Strategiansvarlig for produkter i Sampension
 
 
 
Kontorchef til Juridisk Center i Forsvarsministeriet
 
 
 
Privatkunderådgiver - Erhverv Randers
 
 
 
Proaktiv specialist til værdiansættelse af alternative investeringer
 
 
 
Privatrådgiver til Hvidbjerg Bank i Viborg
 
Se flere jobs