De 10 diepste zeeën & oceanen | Bezoek de Marker Wadden
KIKKERS IN ACTIE

KIKKERS IN ACTIE

“In het voorjaar is het altijd feest in de plas", zegt Rachel van der Zwaan.
Roots
Natuurnieuws
PAPEGAAIDUIKERS IN NEDERLAND

De zeevogels en zeezoogdieren boven en in de Nederlandse Noordzee worden om de twee maanden in kaart gebracht. Bijzonder: recent werden er pakweg 1.000 papegaaiduikers geteld...
Foto: Iris Waanders

Roots
Vanaf 3 april: eilandwandelen
OP NAAR DE MARKER WADDEN

Natuurliefhebbers kunnen vanaf 3 april tot november een bezoek brengen aan de Marker Wadden, de nieuwe groep natuureilanden in het Markermeer. Tickets zijn nu te boeken.
Foto: Jasper-Schuringa

Roots
Landelijke Sterrenkijkdagen
HEMELS UITZICHT

Ga sterren kijken! Op vrijdag 28, zaterdag 29 februari en zondag 1 maart kun je tijdens de Landelijke Sterrenkijkdagen op bijna zestig locaties in Nederland je verwonderen over het heelal. Dat kan bij sterrenwachten, maar óók bij particulieren. Veel evenementen zijn gratis.
Foto: iStock

Roots
Roots Natuurfotowedstrijd
DOE MEE & WIN

Ben jij wild van natuurfotografie en ga je graag met jouw camera de natuur in? Stuur je mooiste foto’s voor 27 maart in via rootsmagazine.nl/natuurfotowedstrijd en maak kans op een super-de-luxe Canon EOS 90D-camera t.w.v. € 1.420 of een van de andere te gekke prijzen!

Advertorial
INNSBRUCK TREK

Even weg van de drukte van alledag? Overweeg eens een meerdaagse bergwandeltocht. Zoals de nieuwe Innsbruck Trek, een zevendaagse tocht hoog boven de hoofdstad van Tirol.

Stress onderweg? Komt niet voor. Niet alleen omdat het imposante landschap en de schitterende natuur het hoofd leegmaken, maar ook omdat het vervoer van je bagage wordt geregeld. Zonder die extra kilo’s op je schouders staat niets het pure genieten nog in de weg.

Je overnacht in geselecteerde hotels met halfpension. De wandelingen zijn onder begeleiding van een bergwandelgids.
Foto: Christian Vorhofer

Roots
Roots
Zeeën en oceanen
DIT ZIJN DE 10 DIEPSTE

Het is er donker en vaak koud, en ze herbergen in de diepte onnoemelijk veel geheimen. Roots zet de 10 diepste oceanen en zeeën op een rij...
Foto: Edwin Giesbers

Roots
STEEK COLUMBUS IN JE (RUG)ZAK

Het toonaangevende reismagazine Columbus Travel heeft een superdeal: ontvang nu 9 nummers (1 jaar) voor slechts 59 euro + gratis Eastpak-rugzak t.w.v. 60 euro!

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer