3 oktober 2019
 
Samen staan we sterk(er)

ZZP Nederland betrokken bij uitwerking AOV voor zelfstandigen

Conform de opdracht van minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aan de Stichting van de Arbeid, zullen binnenkort de gesprekken starten over de uitwerking van een AOV voor zelfstandig ondernemers. De minister heeft daarbij aangegeven dat hij wil dat ook de belangenorganisaties voor zelfstandig ondernemers hun plek krijgen bij het overleg. Begin 2020 wil de minister een concreet voorstel ontvangen.

| Lees meer |

Kom naar het Zelfstandigen 3.0 ondernemersevent

De wereld verandert momenteel in een rap tempo. Grote ontwikkelingen als digitalisering, blockchain en kunstmatige intelligentie hebben impact op de economie, op ieders vakgebied, ieders werkzaamheden en dus ook op jouw bedrijf. Met het thema ‘Klaar voor de toekomst’ staat het Zelfstandig 3.0 ondernemersevenement op 10 oktober volledig in het teken van innovatie.

Abonnees van ZZP Nederland krijgen korting op de entreekosten en mogen gratis een introducé(e) meenemen.

| Meer informatie en aanmelden |

Geef jouw mening op ondernemerszaken via ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel.

Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle downloads, feiten & cijfers, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Blog: Hulp bij (online) starten!

Je schrijft je in bij de Kamer van Koophandel. Van dit moment mag je natuurlijk best even genieten. Hoera! Bij zelfstandig ondernemen komt best wat kijken als je het vergelijkt met een standaard 9-tot-5 baan. Denk alleen al aan alle verantwoordelijkheden die je hebt. Je bent plots ook verantwoordelijk voor de gehele marketing, acquisitie, sales en tja, wat eigenlijk niet?

Om online goed voor de dag te komen help ik je graag op weg, zodat jouw bedrijf online presentabel is.

| Naar de blog |

Tips voor kennis- en netwerkevents

Hieronder staat een mogelijkheid om te netwerken en kennis op te doen, meer tips vind je op onze agenda. Tips voor de agenda kun je sturen naar info@zzp-nederland.nl
Twitter
Facebook
LinkedIn
Link
Website
Copyright © 2019 ZZP Nederland, Alle rechten voorbehouden
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je producten of diensten hebt afgenomen van ZZP Nederland of omdat je bij ZZP Nederland bent aangesloten.

Ons adres is
ZZP Nederland
Regattaweg 482
Groningen, 9731 NE
Netherlands

Add us to your address book


Wil je je afmelden voor deze nieuwsbrief?
Klik dan op deze link

Je kunt hier jouw gegevens en voorkeuren voor de nieuwsbrief wijzigen.