Logo

Get your Early Love Bird tickets tot 1 september!

Nu € 9,95 ipv € 15,50 + GRATIS goodiebag & weddinglogo


Kom op 14 & 15 oktober β€˜23 naar One Fine Wedding Day, de grootste en mooiste trouwbeurs van Nederland in de Werkspoorkathedraal in Utrecht! Doe heerlijk trouwinspiratie op voor jouw bruiloft, maak kennis met 100+ trouwbedrijven, laat je inspireren door masterclasses vol trouwtips en geniet van al het lekkers op het foodtruck terras.


Koop jouw Early Love Bird tickets nu nog voor € 9,95 ipv € 15,50 via de website tot 1 september en ontvang een GRATIS goodiebag + Weddinglogo t.w.v. € 39,95 op de beurs. See you there!

Get your Early Love Bird tickets here >>

Bestel last minute je KRUU photobooth met € 30 korting!

Nu € 30 korting met de kortingscode TROUWEN30


Je bruiloft is natuurlijk niet compleet zonder photobooth! Bestel daarom nu je photobooth bij KRUU met de kortingscode TROUWEN30 en krijg meteen € 30 korting op het totaalbedrag en nog eens extra weddingprops!

Bestel nu je KRUU Photo Booth >>

Nieuw bij Trouwplannen: Maak kennis met Jill!

Lees ons nieuwtje in de blog


Wij hebben super leuk nieuws! Sinds april is Jill ons komen versterken bij Trouwplannen.nl.Β In de afgelopen tijd hebben jullie al flink wat content voorbij kunnen zien komen die uit haar pen komt. Het wordt nu ook tijd dat zij zichzelf eens voorstelt.

Maak kennis met Jill >>

Zwangerschapstrouwjurk? Laat je inspireren!

Lees het in deze blog


Heb jij een extra speciale liefdesgast op jullie bruiloft en heb jij een zwangerschapstrouwjurk nodig? Niets is er mooier dan een samenkomst van jullie liefde voor elkaar in de vorm van een zwangerschap. Heb jij een bun in the oven op jullie bruiloft? Dan hebben we hier een aantal tips voor een zwangerschapstrouwjurk op je bruiloft.

Laat je inspireren >>
trouwblog
www.onefineweddingday.nl