Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets
hét collectors item voor de wielerfan
De Fiets Koersklok

In samenwerking met het horlogemerk Invicta hebben we de Fiets Koersklok ontworpen. Met slechts 300 exemplaren is dit hét collectors item voor de wielerfan. Met kettingbladen, de finishstrepen en de rode vod steel jij de show bij jouw vrienden. Ieder horloge is uniek genummerd en wordt geleverd in luxe opbergcase. De Fiets Koersklok is te koop voor €199,95 maar jij als volger van Fiets krijgt maar liefst €20 korting en betaalt slechts €179,95 inclusief verzendkosten. Gebruik hiervoor de kortingscode invictatour2019 in je winkelmand.

Fiets
Léon van Bon test
Een racefiets van bamboe

Van Bon op een bamboefiets, het is zeker geen alledaagse combi. Léon stelde de test keer op keer uit. Er moest uiteindelijk een dienstbevel van de hoofdredacteur aan te pas komen om hem op deze plantaardige fiets te krijgen. En geloof het of niet, gaandeweg veranderde zijn frisse tegenzin in gematigd enthousiasme!

Fiets
met kasseien
Parcours EK in Alkmaar

Het parcours voor het EK Wielrennen is bekend gemaakt. De wegwedstrijd in Alkmaar start op de Kanaalkade en gaat over een heleboel rondjes van 11,5 kilometer door de binnenstad. Op speciaal verzoek van Niki Terpstra en Laurens ten Dam is ook de kasseienstrook op de Munnikenweg opgenomen in het parcours. Het EK Wielrennen wordt gehouden van 7 t/m 11 augustus 2019.

Fiets
De officiële gids
Tour de France pakket

Alles weten over de Tour de France? Bestel dan nu voor jezelf, of als cadeau voor je (schoon)vader, het Officiële Tour de France pakket 2019 voor slechts € 13,50. Het pakket bestaat uit de 212 pagina’s dikke Officiële Tour de France Gids 2019 met hierin alle etappes, de ploegen en achtergronden. Bovendien krijg je vier retrofoto’s, een invulposter, een scheurkalender en een leesboekje met de mooiste Tourverhalen. Met dit pakket kan de maand juli niet snel genoeg beginnen.

TIP: een abonnement nemen kan ook!

Je kunt ook kiezen voor een abonnement op Fiets of Procycling. Dan krijg je het Tourpakket 2019 helemaal gratis. Je betaalt slechts € 27,50, dat is een korting van maar liefst 50% op de totale winkelwaarde. Wil jij aansluiten bij ons peloton? Bekijk dan snel de aanbieding!

Fiets
Winnaar Bike Motion Awards 2019
SIGMA ROX 12.0

advertorial - De nieuwste full map fietsnavigatie en professionele trainingscomputer van Team Sunweb. Snelle routeberekening, touchscreen, vermogensfuncties, workouts, Di2/Etap/EPS, remote bediening, individuele displays, E-bike Ready (STEPS & LEV), snelle data uitwisseling (incl. routes) via WiFi naar Strava, Komoot, GPSies, TrainingPeaks en Dropbox. Draw my Route: teken zelf eenvoudig een 'surprise' route op de ROX. Gratis onbeperkt OSM kaarten. Train als een Tom Dumoulin!

#IAMAROXSTAR

Fiets
getest
Evoc World Traveller

Als redacteur bij Fietsmagazine mag je geregeld op pad om de nieuwste snufjes in wielerland te testen. Er is één ding wat het reizen een stuk comfortabeler maakt. Goede spullen. En daar hoort ook een goede tas/koffer bij. Evoc maakt voor mensen zoals wij een mooie sportief ogende rolkoffer geschikt voor weekendtrips of een weekje avontuur.

Fiets
Getest
Rapha kleding, Brevet en Core en Cargo

Dit keer een team-effort. Rob reed een klein rondje (1900km aan 1 stuk) met de Rapha Cargo broek en Brevet jersey, Edwin reed veel kleinere rondjes met de Core kleding, de ‘instap’ collectie van Rapha. Yvanka deed van de week al verslag van de dames versie van de fietsbroek met zakken.

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer