Lees in deze nieuwsbrief onder andere alles over de Bianchi Specialissima. Daarnaast hebben we vijf mooie tweedehands mountainbikes op een rij gezet.
Fiets
Getest: Bianchi Specialissima, leve de gulden middenweg

Bij moderne racefietsen lopen kabels bij voorkeur geheel binnendoor vanaf het stuur naar hun bestemming. Ziet er vet uit, maar is het ook functioneel? Fiets test drie dikke high-end racers en sloopt ze uit elkaar om te zien of ook binnenin alles op rolletjes loopt. Deze keer is het de beurt aan de Bianchi Specialissima. 

Fiets
De 5 mooiste tweedehands mountainbikes

Het is herfst en daarom wordt de racefiets door veel mensen voor heel even ingeruild voor de mountainbike. Op FindYourBike staan veel mooie fietsen op een nieuw baasje te wachten, zo ook deze vijf prima mountainbikes.

Fiets
Pedalen ombouwen tot vermogensmeter

Ruim een jaar geleden testte Edwin de Assioma pedalen van Favero. Hij was er toen laaiend enthousiast over en dat is eigenlijk niet minder geworden. Dus toen Favero hem vroeg hun nieuwe model voor Shimano pedalen te testen ging hij daar graag mee akkoord.

Advertorial
Fiets
 
Bestel nu Fiets 11 + Trainings & Voedingsgids!

Fiets verschijnt deze maand in een extra dik pakket, samen met de Trainings & Voedingsgids. Dat betekent 176 pagina’s leesplezier. In deze editie van Fiets lees je o.a. alles over 3 premium racemodellen van Europese bodem, wat voor gravelbike je moet kiezen voor welk doel, hebben we CO²-pompjes getest en spreken wij met Kirsten Wild en Ceylin del Carmen Alvarado. 

Fiets
Visualiseren kun je leren, maar hoe?

“Ik hoor bij interviews van profwielrenners dat ze gebruik maken van visualisatie. Zoals Annemiek van Vleuten die een proloog vooraf in de bus al helemaal mentaal rijdt. Waarom doen ze dat, en heb ik er zelf ook iets aan?”

Fiets
Chips als gezonde snack, ja of nee?

"In een vorig nummer van Fiets stond geschreven dat chips geen goede snack zijn na het fietsen. Veel zout, veel energie maar niet veel voedingsstoffen; je eet er gemakkelijk te veel van en chips en friet bevatten acrylamide. Maar in de zomer verlies je veel zout en in vergelijking met wat er zit in reepjes, sportdrank of voedsel van de foodtruck, lijken chips toch helemaal niet zo verkeerd. Of mis ik wat?”

Advertorial
Fiets
Let Lightning Strike met de nieuwe StrikeDuo Serie van BBB Cycling

Men vroeg om meer lumen, BBB Cycling beantwoordde die vraag. Met de StrikeDuo Serie brengt BBB een 1200, 1600 en 2000 lumen voorlamp op de markt. Lampen met grotere batterijen die nóg feller zijn én langer meegaan. Zo weet je zeker dat je altijd licht hebt.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden