Garmin Edge 530 review, innovatie bij Specialized en maak kans op gratis kaartjes voor Gravel Innsbruck.
 
 
Fiets
Specialized Mirror Technology
3D print zadels Specialized

Specialized ontwikkelt een nieuwe techniek om zadels te 3D-printen, Mirror Technology noemen ze het. Met een proces dat Digital Light Synthesis heet, printen ze met vloeibare polymeren een zadel dat perfect onder jouw bibs moet passen. Specialized denkt dat met deze techniek geen schuim/gel meer nodig is om comfortabel te kunnen zitten. Gaaf proces, op onze site lees je meer over de techniek hierachter.

Fiets
Review
Garmin Edge 530

Zo op het eerste oog is er aan de nieuwe Garmin Edge 530 weinig veranderd in vergelijking met de 520, zijn voorganger. Maar schijn bedriegt, onder de motorkap is de tamme 4-cylinder vervangen door een dikke 5.8 Hemi, met turbo! Afgelopen maanden gebruikten we het apparaat zowel op de mtb als op de racefiets.

Fiets
Getest
Spengle wielen

Zie hier! Spengle is terug. In carbon, met drie spaken. Zoals vanouds. Een wiel, enkel in 650B en disc beschikbaar en daarmee geschikt voor mountainbike of gravel fiets. Niet meer uit Zwitserland maar met de hand opgebouwd in Slowakije. Het wiel, met een monocoque basis, is bedoeld voor serieus enduro werk of opvallende randonneurs die het gravel werk niet schuwen.

Fiets
Made in Italy
Colnago C64

De Colnago C64 is de fiets van de renners van onder andere Gazprom en UAE Emirates. De coureurs rijden zowel op de aero V2R als de C64. Groot voordeel: de C64 is er in een overvloed aan maten. Negen sloping maten en vijf maten met een extra lange balhoofdbuis, High Stack noemt Colnago dit. Waar ondertussen een heel groot deel van de Colnago-collectie in het Verre Oosten wordt vervaardigd, is de C64 nog steeds Italiaans. We konden hem testen en meten...

Fiets
Gravel Innsbruck
Win gratis kaarten

Voor onze trouwe abonnees hebben we een leuke prijsvraag. We geven twee paar startbewijzen weg voor het evenement Gravel Innsbruck, dat op zondag 22 september plaatsvind op de kleine achterafweggetjes rond de Tiroolse hoofdstad. Geen wedstrijd, maar een fietsfestival. Je kunt individueel of als team starten. Ook voor het overnachten gaan we zorgen. 

Meer info op gravelinnsbruck.com

Fiets
Nieuwe nummer
Fiets september

In deze editie van Fiets:

- Bandentest deel 1: De snelste banden
– Het nieuwe schakelen. Innovaties doen ons anders kijken naar hoe we schakelen.
– Kun je met een MTB alles? Redacteur Rob ging van een Nederlandse toertocht naar een downhill in de Alpen.
– Pedaleren kun je leren. Met een mooie pedaalslag fiets je beter, zo blijkt uit onderzoek bij de profs.
– WK Yorkshire. Redacteur Thomas verkende de route en de sfeer in het wielergekke graafschap.
– Plus 16 pagina’s powered by Procycling

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer