Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over de Massini Di Campiglio, die wij hebben getest.
Fiets
Review
Massini Di Campiglio, Italiaans met Limburgs tintje

Hoewel Massini Di Campiglio Italiaans klinkt, moet je voor de thuisbasis van deze custom racer al ver voor Maastricht in de remmen. Afslag 47 op de A2: die moet je hebben. Wij trokken naar de provincie van Tom Dumoulin en André Rieu om deze mooie Massini te bewonderen.

 

Fiets
Lichtgewicht binnenband

Continental introduceerde afgelopen week een nieuw soort binnenband, de ContiTPY. Een lichtgewicht TPU bandje voor weg, gravel- en mountainbike. Ze zijn er van 25 tot 60 mm breed.

Fiets
Wat is hooikoorts precies?

Hooikoorts is een onschuldig kwaaltje, maar kan toch erg irritant zijn en je flink hinderen in het dagelijks leven én op de fiets. Wat is het, wat doet het en vooral: hoe vermijd je die pesterige pollen zoveel mogelijk? 

Fiets
Tourcollectie va Scicon

Terwijl de Giro nog onderweg is, komt Scicon Sports al met nieuws over hun nieuwe Tour de France-collectie. Tassen in alle soorten en maten, voorzien van het officiële Tourlogo.

 

Fiets
Vernieuwde Áspero

De Cervélo Áspero uit 2019 is flink geüpdatet. Het frame is op meerdere punten aangepakt om de gravelracer aerodynamischer en comfortabeler te maken. Ook zijn de kabels volledig geïntegreerd.

Fiets
Fiets Gravelgids 2024

Hij is er nog niet, maar komt wel héél snel uit: de Fiets Gravelgids 2024. In dit nummer lees je alles over je favoriete vrijetijdsbesteding, als je tenminste graag de gravelracer opstapt. Van geteste gravelbikes tot reisverhalen en tips voor het bikepacken; dit en veel meer staat er allemaal in. Bestel nu voor € 7,95 en je hebt 'm binnenkort in huis!

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden