Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over de Massini Richmond II Disc, een betaalbare racer.
Fiets
Getest: Massini Richmond II Disc, betaalbare racer

De Limburgse fietsenzaak Math Salden is een ware snoepwinkel. En dan ook nog eentje die z’n eigen spekkies maakt. Wij hebben de Massini Richmond II Disc van ze getest.

Fiets
NK Gravel Series

Vorig jaar waren we bij het allereerste NK Gravel in Epe. Ondanks alle corona-beperkingen een zeer geslaagd evenement. Dat vond de KNWU ook, reden om in 2022 een vervolg te organiseren.

Fiets
Zadelpijn en steenpuisten

De volgende vraag werd ingestuurd: “Door veel te fietsen krijg ik last van een steenpuist op beide billen. Hoe kan ik dit voorkomen?” Sportarts Edwin Achterberg geeft antwoord.

Advertorial
Fiets
BBB Season Starter: 3 Loops Legends!

Start je seizoen sterker dan ooit met BBB Cycling’s 3 Loops Legends. In het weekend van 26 en 27 februari rijd je een route van 100, 150 of 240 kilometer in 3 lussen. Jij bepaalt de afstand, de ondergrond en of je solo of social rijdt. Doe je mee?

Fiets
Bizarre cijfers

Volgens haar Strava-data is de Tsjechische amateurwielrenster Kateřina Rusá de vrouw die in 2021 de meeste kilometers op de fiets aflegde. Ze reed meer dan 50.000 kilometer!

Fiets
Win een onderhoudsset

In de lead-out van deze maand maak je kans op één van de tien onderhoudsset van Dynamic, ter waarde van maar liefst €69,95. Schiet jij deze maand raak? Doe dan snel mee!

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden