Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over tijdritmonster Orbea Ordu M10iLTD.
Fiets
Getest: Orbea Ordu M10iLTD, heerlijke tijdritmachine

Onlangs kon je hier al alles lezen over de Canyon Speedmax CFR Disc eTap, een fiets waar je weliswaar veel geld voor moet neerleggen, maar dan ga je wel als de brandweer. Hoe zit dat bij deze Orbea Ordu M10iLTD? Wij zochten het uit.

Fiets
Angst op de MTB

“In de winter verruil ik mijn racefiets voor een mountainbike. Ik merk dat ik op die technische biketrails vaak verkramp, omdat ik bang ben te vallen op de uitdagende segmenten. Hoe kan ik daar het beste mee omgaan?”

Fiets
Nieuw op Fiets: kalenders

We zijn een tijdje bezig geweest om een pagina te creëren waar we de belangrijkste kalenders goed kwijt kunnen. Dat is nu eindelijk gelukt. Daardoor vind je nu op één pagina de drie belangrijkste kalenders voor fietsers en wielerliefhebbers.

Advertorial
Fiets
Treed in de voetsporen van de profs en zet Luik-Bastenaken-Luik op je eigen palmares!

Ga de uitdaging aan met het rijden jouw Luik-Bastenaken-Luik. Maak kennis met beroemde hellingen zoals Côte de la Roche-aux-Faucons, Côte de La Redoute en de Côte de Wanne. En op zondag volg je de profwedstrijd van dichtbij.

Fiets
Nieuwe kleding Etxeondo

Het Baskische kledingmerk Etxeondo heeft haar collectie voor 2022 gepresenteerd. Met enkele vernieuwingen ziet het assortiment er dit jaar weer kleurrijk uit. Een overzicht van de belangrijkste aanpassingen.

Fiets
Nieuw: herstelvoeding Eurosport

Eurosport nutrition komt met nieuwe voeding. Repen, gelletjes en sportdrank maakten al deel uit van het assortiment, maar echte herstelproducten ontbraken nog bij het voedingsmerk dat is aangesloten bij de sportzender.

Advertorial
Fiets
 
Word fitter met de TrueBike

De TrueBike staat altijd voor je klaar, daarom kun je makkelijk een extra training doen. Dankzij slimme robotica en software voelt fietsen op de TrueBike bijna hetzelfde aan als buiten. Bovendien, wordt trainen nog leuker met Zwift en Rouvy.



Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden