Alles weten over de laatste Fietsnieuwtjes? Open dan de nieuwsbrief!
Fiets
Getest: Rose Pro SL 105

Als je zoekt naar een 'betaalbare' racefiets met minimaal Shimano 105, dan ben je bij Rose aan het juiste adres. Wij hebben de Pro SL 105 van het Duitse merk getest. "Strak sturen kan prima. Voor wie? Voor iedereen die graag wil fietsen en zich totaal geen zorgen wil maken over het materiaal." Lees meer hieronder.

Fiets
Wie rijdt waar?
Overzicht van alle na-Tourcriteriums

De Tour de France zit er al een paar dagen op, dus is het tijd voor de criteriums. Tourwinnaar Egan Bernal was een paar dagen in België en zelfs in Nederland (Chaam) te bewonderen. Waar loop je de andere Tourtoppers tegen het lijf in Nederland? Een overzicht!

Fiets
Samen naar Frankrijk
Verhuizen voor de (fiets)liefde

Margriet is een echte veelvraat wat fietsen betreft, van race tot mtb en vakantiefiets. Haar liefde voor de fiets is zelfs zo groot dat ze daarvoor naar Le Mont-Dore is verhuisd. Niet in haar eentje, maar samen met haar man. Al is ook Frankrijk niet groot genoeg..

Fiets
Helm zonder veel poespas
Getest: Bontrager Starvos

De Starvos is het instapmodel van Bontrager. Met goede ventilatie, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en het MIPS-systeem is het een prima helm. "Hij is aan de zware kant, maar met een gewogen gewicht van 291 gram merk je daar niet heel veel van."

Fiets
Op de fiets uiteraard
ad: Deze plekken moet je ontdekken

Als fietsfan weet je het natuurlijk allang: de mooiste manier om een land of nieuwe streek te verkennen is op de pedalen. Maar waar gaat de reis deze zomer heen? Nog niets geboekt? Geen zorgen. Startpagina heeft vijf verrassende bestemmingen voor je.

Fiets
Fiets editie 8 - 2019
De nieuwe Fiets is nu verkrijgbaar!

In Fiets 8/2019 hebben wij zes 'betaalbare' racers getest, lees je alles over vijf hardtails voor rond de €1.500, hebben wij pedalen getest en lees je alles over ketonen. Dat alles (en natuurlijk heel veel meer) vind je in de nieuwste Fiets voor slechts €6,75!

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer