Lees in deze nieuwsbrief alles over de Rose Thrill Hill 3, leer routes maken met Komoot van 'meester Gijs' en de Tour de France is verplaatst naar augustus.
Fiets
Crosscountry fully
Review: Rose Thrill Hill 3

Een fiets met een klinkende naam. Het Duitse Rose heeft weer een volledig up to date racefully in het assortiment. De Thrill Hill trok onze aandacht bij het zien van de cijfertjes. Een frame met vergelijkbare waardes als een Canyon Lux, de fiets van Mathieu. Behoorlijk doorsnee en weinig uitgesproken. Dat geldt ook voor de kleur. Een echte, degelijke Duitser.

Fiets
Meester Gijs legt uit
Komoot Campfire Webinars

Met een groep fietsmaten een gave route fietsen mag voorlopig nog even niet, maar daar nu alvast gave plannen en routes voor maken gelukkig wel. Komoot organiseert gratis masterclasses waar professioneel routemaker Gijs Bruinsma komt uitleggen hoe je de mooiste routes kunt maken.

Fiets
Grote rondes allemaal nog in 2020
Tour de France naar augustus

Goed nieuws voor de wielerfans. De Giro d’Italia, Tour de France, Vuelta a España en de vijf monumenten gaan – als het coronavirus het toelaat – dit jaar nog door. De start van de Tour is definitief verschoven naar 29 augustus, zo maakten de UCI en ASO bekend.

Fiets
Schijn bedriegt
Getest: Megmeister Drynamo ondershirt

Als je dit Megmeister Drynamo ondershirt uit de doos haalt denk je in eerste instantie wat is dit voor flodderig shirtje, de randen lijken niet eens afgemaakt te zijn. Maar schijn bedriegt!

Fiets
Fijne Italiaanse klimfiets
Review: Kuota Kougar Disc

Alle modellen van Kuota beginnen met een K: Khan, Kryon, Kobalt en deze Kougar. Hoewel, die laatste is eigenlijk met een C… Lees op onze site meer over deze fijne Italiaanse klimfiets.

Fiets
Hou je fietsmaten en Strava voor de gek door per direct PR's te verbreken!

Eén simpele bandenwissel naar Schwalbe's Pro One (Tubeless of Tube Type) zorgt voor grote verrassingen: met 30 mm en 5.0 bar luchtdruk de beste eigenschappen op je race fiets die je ooit voor mogelijk hield.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer