Lees in deze nieuwsbrief onder andere alles over de Santa Cruz Blur XC S, een mooie fully.
Fiets
Getest: Santa Cruz Blur XC S

Hoe kunnen twee fietsen die zo veel op elkaar lijken toch totaal anders aanvoelen? MTB-redacteur Rob trok met twee snelle fully’s naar de Côte d’Azur – toe maar – om het je precies uit te leggen. Vandaag deel 1: Santa Cruz Blur XC S.

Fiets
Gratis webinar The Ride

Als partner van hét meerdaagse bucketlist event The Ride organiseert Fiets op maandag 24 januari een speciaal webinar waarin je alles te weten komt over deze achtdaagse wielertocht. Deelnemer en Fiets-collega Jeffrey van der Tuin vertelt samen met koersdirecteur Carlo van Nistelrooy vanaf 19.30 uur alles over dit grootse wielerevenement dat dit jaar van 5 t/m 12 juni plaatsvindt. Meld je hier gratis aan voor dit webinar dat je vanachter de laptop kunt volgen.

Fiets
Rapha 500 op indoortrainer

Dit jaar kon je ook virtueel je kilometers knallen voor de Rapha Festive 500, een challenge om tussen 24 en 31 december 500 kilometer te rijden. Janine deed mee... op een indoortrainer!

Advertorial
Fiets
Maak kans op een ABUS StormChaser!

Deze maand maak je in de lead-out kans op een helm van ABUS, want wij geven maar liefst 5 keer een ABUS StormChaser ter waarde van €149,95 per stuk weg! Meedoen? Vul dan op onze website je gegevens in en wie weet draag jij over een paar weken wel deze mooie helm. 

Fiets
Getest: Look 765 Gravel RS

Zoek je naar een mooie gravelbike? Misschien is deze Look 765 Gravel RS dan iets voor jou. Look heeft namelijk met deze gravelbike een mooie balans tussen comfort en snelheid gevonden.

Fiets
Gravel World Series naar NL

In een interview met Velonews komt Erwin Vervecken (Golazo) met een primeur: de Gravel World Series komen naar Nederland. Ook is er eindelijk meer bekend over de wedstrijden zelf.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden