Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over de Sensa Romagna, een lekkere no-nonsense gravelbike.
Fiets
Getest
Sensa Romagna Gravel SE, net zo lekker no-nonsense als zijn voorganger?

Vier jaar geleden figureerde de Sensa Romagna Gravel in een test in dit blad met de titel ‘Gravel voor iedereen’. Is de nieuwe SE net zo lekker no-nonsense als zijn voorganger, of misschien zelfs nóg lekkerder?

Fiets
Moeite met stevig ontbijten, hoe los ik dat op?

Of je nu energiegels niet kunt verdragen of vreetbuien na het fietsen krijgt, elke fietser heeft zijn eigen voedingsgewoonten. We gaan in op de meest voorkomende problemen en geven tips hoe je ze kunt oplossen. Vandaag: wat als je ’s ochtends moeite hebt met stevig ontbijten?

Fiets
Nieuw: Selle San Marco Mantra

Selle San Marco breidt zijn collectie voor het off-road fietsen uit met de nieuwe Mantra, een zadel zadel gemaakt voor enduro, trail en gravel. Op het eerste oog minimalistisch, maar vol bijzondere technische details.

Fiets
Verslag : 11 Stuwmerentocht

Georganiseerd door Bram Tankink en zijn Grenspalen Klassieker-crew was het afgelopen zondag tijd voor de 11 Stuwmerentocht. Redacteur Hans Raven deed opnieuw mee, net als in 2023. Zijn verslag uit dat jaar vind je op onze site. 

Advertorial
Fiets
 
100 spiksplinternieuwe gerechten uit de altijd vernieuwende Ottolenghi-keuken

Ontvang het nieuwste boek van Ottolenghi nu GRATIS bij 4x delicious. Betaal slechts € 33,99 i.p.v. € 69,07. Comfort food à la Ottolenghi: dat betekent gezond, vers eten vol opbeurende smaken.

Fiets
Wat is RED-S?

De Britse renster en olympisch kampioene Laura Kenny sprak onlangs over vruchtbaarheidsproblemen bij vrouwelijke topsporters en noemde een aandoening genaamd RED-S. Wat is RED-S precies?

Fiets
Workshop van Léon van Bon

Wil je meer leren over wielerfotografie? Schrijf je dan nu in voor deze exclusieve Workshop Wielerfotografie op zaterdag 19 oktober van 10 tot 16u. De workshop wordt gegeven door Léon van Bon!

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden