In deze nieuwsbrief lees je alles over de Specialized Tarmac SL7 2021 en Merida Reacto, die allebei deze week werden gepresenteerd.
Fiets
Nieuw: Specialized Tarmac SL7 2021

Daar is hij dan: de vernieuwde SL6, of is het nu de nieuwe Venge? Wel, de Tarmac SL7 is het nieuwe kindje van Specialized en heeft als ouders de lichte SL6 en de razendsnelle Venge. Om geen compromissen meer te hoeven maken is de nieuwkomer een samensmelting van de Venge en de Tarmac SL6. De voorkant lijkt sterk op de bestaande Tarmac en de achterkant herken je van Venge. Het beste van twee werelden komt daarmee nu samen in de nieuwe Tarmac SL7.

Fiets
Stofhappen!
Voorbeschouwing Strade Bianche

Als zo’n beetje de allereerste wedstrijd werd de Strade Bianche geschrapt van de kalender vanwege het coronavirus, maar na bijna vijf maanden wachten wordt een van de mooiste wielerkoersen ter wereld alsnog verreden. Zaterdag is het zover en wij blikken vooruit!

Fiets
Van Giant
Nieuwe gravelwielen

Giant heeft nieuwe wielen gemaakt, specifiek voor gebruik in je gravelfiets. Met extra brede hookless carbon velgen, lichtgewicht en geoptimaliseerd voor moderne bredere gravelbanden. Ze zijn te vinden onder de naam ‘CXR 2 Wheelsystem’. Wij hebben alle informatie voor je. 

Fiets
Inclusief rij-indruk
Nieuw: Merida Reacto

2021, het lijkt het jaar van de snelheid te worden. Alle nieuwe fietsen worden sneller en het is Merida gelukt om de al razendsnelle Reacto nog 1 watt sneller te maken. Marginal gains, maar naast die ene watt zijn er nog een aantal dingen veranderd die de rij-eigenschappen ten goede komen. 

Fiets
Gelimiteerde oplage
Fiets Tourshirt

Na een succesvolle lancering van de samenwerking tussen Le Patron en Fiets op de Bike MOTION Benelux zijn we toe aan de Tour de France! Om de Tour te vieren hebben we samen met Le Patron dit T-shirt ontworpen en in een gelimiteerde oplage geproduceerd. Ziet er goed uit, toch? 

Fiets
Fiets 08 is nu verkrijgbaar

In deze editie van Fiets:

• Na een moeilijke tijd draaien de fabrikanten in het noorden van Italië overuren. Een mooi moment voor het testen van 4 Italiaanse racers.
• We praten je bij over twee héél speciale gravelbikes: de Evil Chamois Hagar en de Ritchey Outback.
• Test: 17 (drink)rugzakken.
• Tien tips voor een actief en snel herstel na een pittige inspanning.
• Reisverhaal. De mountainbikeroute van de Stoneman Miriquidi in het Saksische Ertsgebergte.

EXTRA: 40 pagina’s bijlage Grand Départ 2020. Met een overzicht van alle etappes, de ploegen, hoogteprofielen en kanshebbers.

Fiets
Mountain Bike Holidays – Jouw perfecte bike-vakantie

Advertorial - Mountain Bike Holidays is jouw partner voor een perfecte mountainbikevakantie. We hebben de beste bike-hotels in Italië, Slovenië, Oostenrijk en Zwitserland. Liefhebber van lange tochten of op zoek naar adrenaline in het bikepark? In beide gevallen bij het bij de experts van Mountain Bike Holidays aan het juiste adres.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer