Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over de Trek Domane AL 3 Disc, een 'instapracer' voor niet heel veel geld.
Fiets
Getest: Trek Domane AL 3 Disc, je zou het niet zeggen…

Als je je bij het kopen van een fiets laat leiden door je emoties, geef je al snel meer geld uit dan nodig. Laten we dat nou eens niet doen. Deze drie opstappers uit Fiets 07 hebben zo’n mooie prijs dat je misschien nog wel wat overhoudt voor een nieuwe helm, schoenen of een goed zadel. Vandaag: Trek Domane AL 3 Disc.

Fiets
Colnago van Boogie

Op 24 juli 2002 vierde Rabobank-renner Michael Boogerd op La Plagne een van zijn mooiste zeges. Nu, meer dan twintig jaar later, stuiten wij geheel onverwacht op de fiets waarmee hij dat deed. Boogies Colnago C40 is nog in geheel originele staat.

Fiets
Lorena Wiebes over training

In de Tour de France Femmes staat er in de sprints simpelweg geen maat op Lorena Wiebes (23). Ze veroverde al het geel op de Champs-Élysées en sprintte donderdag naar haar tweede dagzege. Wij spraken eerder met haar over training en voeding. 

Advertorial
Fiets
Bestel nu de nieuwste editie van Fiets!

Wil je alles lezen over de Pinarello Dogma, Canyon Aeroad CF SLX en Cannondale Topstone? En ben je ook benieuwd naar de mooiste reisverhalen, hoe Ivar Slik het officieuze WK gravel heeft gewonnen en wat je hebt aan inlegzooltjes? Koop dan de gloednieuwe editie van Fiets, want hierin vind je het allemaal. Voor €6,75 haal je het blad nu in huis. 

Fiets
Fiets je mee?
Fiets viert verjaardag

Voor het derde jaar op rij organiseren wij de dag voor Strade Bianche Achterhoek de pre-ride, maar nu wel een hele bijzondere. Fiets Magazine bestaat namelijk 40 jaar en dat moet gevierd worden! Op zaterdag 24 september 2022 is het tijd voor ons feestje. Jij kunt erbij zijn!

Fiets
Natuurlijk lekker
Sportvoeding van BYE!

Er is genoeg sportvoeding op de markt, maar hoe smaken de reppen en gelletjes van het Nederlandse bedrijf BYE!? Wij zochten het uit en namen de proef op de som. In het artikel op onze site vind je onze bevindingen. 

Advertorial
Fiets
Procycling Vuelta & WK gids nu te koop!

Over drie weken gaat de Vuelta a España in Utrecht van start. Om alvast helemaal in de stemming te komen kun je nu de nieuwe editie van Procycling over de Spaanse ronde kopen. Lees alles over de route, de ploegen en de smaakmakers in de Procycling Vuelta & WK gids. En zoals je begrijpt gaat het magazine ook voor een deel over de wereldkampioenschappen in Australië. Bestel het magazine nu voor 6 euro en 95 cent. 

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden