21 maart 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
‘Getir gaat opnieuw voor overname Flink’
[Nieuws] Flitsbezorger Getir staat op het punt om concurrent Flink over te nemen voor een flink bedrag. Getir blijkt echter niet de enige kaper op de kust te zijn. Volgens Duitse media zouden Just Eat en Uber ook interesse hebben.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Verzendkosten Wehkamp hebben effect: ‘Helft van de bestellingen wordt opgehaald’
[Nieuws] Sinds Wehkamp eind vorig jaar is begonnen met het vragen van verzendkosten voor levering aan huis, ziet het bedrijf een verschuiving in bezorging. Inmiddels wordt de helft van de bestellingen opgehaald bij DHL-punten.
twitter facebook linkedin
lees verder
'Slim4 is het fundament onder onze inkoop'
[Advertorial] AGU geniet brede bekendheid als oer-Hollands merk in fietskleding, regenkleding en fietstassen. Minder bekend is dat het ook een groothandelsbedrijf is. De variëteit in assortimenten en afzetkanalen stelt speciale eisen aan AGU's voorraadbeheer. In lijn met de topsportmentaliteit werd Excel enkele jaren geleden ingewisseld voor Slim4.
image
image
De waarde van een domeinnaam
[Visie] Rondom de aan- en verkoop van domeinnamen hangt bij veel mensen nog altijd een connotatie van ‘snel geld verdienen’. Die tijd is inmiddels wel voorbij: de eerste .com domeinnaam werd al in 1985 geregistreerd en het eerste .nl domein volgde in 1986. Dat wil niet zeggen dat er geen geld meer valt te verdienen met een domeinnaamverkoop, maar het betekent wel dat veel zaken beter gereguleerd zijn en dat de markt de afgelopen jaren is geprofessionaliseerd.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Het gaat niet goed met Ted Baker
[Nieuws] Modemerk Ted Baker zit in financiële problemen en start waarschijnlijk binnenkort met een insolventieprocedure.
twitter facebook linkedin
lees verder
Basic-Fit spreekt op de Retail Media Day
[Advertorial] Een paar schermen ophangen kan iedereen. Maar met een groot first party netwerk binnen een specifieke doelgroep bereik en impact genereren, dat is wat anders! Tijdens zijn sessie neemt Maurice Ridder jullie mee in de reis die hij de afgelopen periode heeft gemaakt. Bij Basic-Fit hebben we in Nederland een landelijke dekking. Maar liefst 240 fitnessclubs met maandelijks 4,4 miljoen bezoekers. Binnen Europa hebben we meer dan 1400 clubs en 3,7 miljoen leden. Hij laat de retail mediawereld van Basic-Fit zien!
image
image
AliExpress start live shopping in Verenigd Koninkrijk
[Nieuws] De Chinese marktplaats AliExpress maakt het in het Verenigd Koninkrijk voor consumenten mogelijk om via livestreams artikelen aan te schaffen. Het bedrijf werkt daarvoor samen met Vogue Business.
twitter facebook linkedin
lees verder
Zien we jou op de NIMA Marketing Day 2024?
[Advertorial] Zet donderdag 13 juni alvast in je agenda! Op die dag komen de marketeers van Nederland bij elkaar voor de jaarlijkse NIMA Marketing Day. Het belooft weer een dag te worden met sessies van inspirerende merken, zoals: Intertoys, Roetz, Boerenbed, Carhartt, afas Software, Amstel en AON. Koop nu je ticket met 100 euro, zodat je zeker weet dat je erbij bent!
image
image
Belgische e-commerce cijfers leggen vooral pijnpunten bloot
[Nieuws] Jaarcijfers van de Belgische e-commerce markt tonen aan dat webshops de grip op de Belgische klant dreigen te verliezen. ‘Door de ondervertegenwoordiging op marktplaatsen lopen Belgische handelaars inkomsten mis.’
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.