8 oktober 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Getir leed 1,1 miljard euro verlies in 2022
[Nieuws] Flitsbezorger Getir, sinds dit voorjaar vertrokken uit Nederland, leed in 2022 flink verlies. Het gaat om omgerekend bijna 1,1 miljard euro, wat ongeveer het dubbele is van een jaar eerder.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Eigenaar Dwarfs in financiële problemen
[Nieuws] Olsam Group, de Britse eigenaar van marketplace aggregator Dwarfs, zit in financiële nood. Het bedrijf heeft een bewindvoerder ingeschakeld en kan leningen niet meer terugbetalen.
twitter facebook linkedin
lees verder
MARKETING AUTOMATION FEESTDAGEN
[Advertorial] Maximaliseer je impact tijdens de feestdagen! Binnen de e-commerce is deze periode onwijs belangrijk. Een goede voorbereiding op o.a. Black Friday, Sinterklaas en Kerst is dus cruciaal. Kom daarom op 15 okt (Amsterdam) of 29 okt (Den Bosch) naar de PI University Feestdagen Editie! Leer, netwerk en duik samen met andere professionals in de wereld van CRM, marketing automation & hyperpersonalisatie.
image
image
Conversietip: CRO bij lage bezoekersaantallen
[Tips] Ben je al bezig met A/B-testen? Iedereen doet het, jij toch ook? Hoeveel testen lanceer je al per maand? Vijf, tien, twintig? ‘Maar mijn website heeft slechts 20.000 bezoekers per maand! Volgens de experts heb ik met mijn 3 procent conversiepercentage helemaal niet genoeg bezoekers en conversies om A/B testen te kunnen gebruiken …’
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Komst uitstootvrije zones binnensteden definitief
[Nieuws] Het kabinet legt zich neer bij de komst van uitstootvrije binnensteden. Per januari 2025 komen in veertien Nederlandse steden zones waar vervuilende bestelbussen en vrachtauto’s niet meer welkom zijn, uitzonderingen daargelaten.
twitter facebook linkedin
lees verder
De Effortless Look van Logistiek
[Advertorial] Hoe ga jij om met de logistieke uitdagingen van beauty & care producten, zoals ADR, THT en unieke unboxing experiences? Ontdek in het magazine het gemak van beauty & care fulfilment. Wij regelen de logistiek, jij de groei van je bedrijf.
image
image
Nieuwe hoofdredactie voor MarketingTribune
[Nieuws] Na een periode van 12 jaar treedt Sjaak Hoogkamer terug als hoofdredacteur van het vaktijdschrift MarketingTribune, zustertitel van Twinkle. Hij draagt zijn portefeuille over aan Imke Walenberg en Kel Koenen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Allerlaatste tickets Shopping Today
[Advertorial] Als er een dag is waar jij als e-commercespecialist bij moet zijn, dan is het wel Shopping Today. Tijdens dit event komen de meest vooraanstaande retailers, payment providers, verzendbedrijven, concultancy bureaus en brands samen om de nieuwste trends en ontwikkelingen met jou te delen. Of je nu een doorgewinterde professional bent of aan het begin van je e-commercecarrière staat, deze dag biedt met maar liefst 60 kennissessies en 3 keynotesprekers voor ieder wat wils. Er zijn nog slechts een paar tickets beschikbaar! Zien we jou aanstaande donderdag?
image
image
Uber Eats werkt samen met Grapedistrict
[Nieuws] Maaltijdbezorger Uber Eats gaat wijnliefhebbers in Nederland voorzien van exclusieve wijnen van Grapedistrict. De wijnwinkelketen speelt hiermee in op de toenemende vraag naar gemak en snelheid.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.