Nieuwsbrief van 3-9-19 11:55:16
Online bekijken

Meer nieuws over gevelbekleding

Roval biedt talloze combinatiemogelijkheden met aluminium privacyschermen

Privacyschermen zijn bedoeld om aangrenzende buitenruimtes van elkaar te scheiden. Ze worden ook toegepast als tuin- of erfafscheidingen en bieden een esthetisch, duurzame en kwalitatief hoogwaardige oplossing om de privacy te vergroten. Daarnaast kunnen ze ook ingezet worden als windscherm. De privacyschermen uit de PS-serie bestaan uit diverse varianten, zodat er voor vrijwel elke toepassing of omgeving wel een oplossing is.

Duurzame witte gevels ook met ECO baksteenstrips

In de duurzame wijk Schuytgraaf in Arnhem kregen woningen zeldzaam mooie witte bakstenen gevels. Keimeffect zonder te keimen dankzij samenwerking en jarenlang R&D: prachtig duurzaam! De witte Vandersanden baksteen Perla werd gecombineerd met unieke witte doorstrijkmortel.

Massief houten gevelsysteem voor warme en authentieke uitstraling

Door te kiezen voor een houten gevelbekleding krijgt uw gebouw een warme en authentieke uitstraling. Het Derako massief houten gevelsysteem is een optimaal geventileerd, open en duurzaam gevelsysteem, welke snel te monteren is door het unieke fixing systeem. Het kan horizontaal, verticaal of in gebogen vorm worden toegepast. .

Multifunctionele hart van Noordeloos krijgt beeldbepalende gevelbekleding

Het Noorderhuis is een multifunctioneel gebouw en een centrum voor alle inwoners van het Zuid-Hollandse dorp Noordeloos. Foreco Houtconstructies bekleeddede gevel met Siberisch lariks WaxedWood. Dankzij de speciale WaxedWood behandeling heeft de gevel een garantie van 25 jaar.

Na-isoleren met een nieuw buitengevelsysteem: snel, brandveilig en efficiënt geïsoleerd

Het bedrijf FOAMGLAS® lanceert een nieuw innovatief totaalsysteem waarmee snel, effectief, duurzaam en esthetisch kan worden gerenoveerd. Dit na-isolatiesysteem combineert alle bijzondere voordelen van FOAMGLAS® isolatie met de voordelen van keramische steenstrips. Hierdoor ontstaat een brandveilig buitengevelisolatiesysteem.

Strakke en duurzame zwart-wit look voor moderne woning

Voor een combinatie met de witte sierpleister waren de eigenaren van deze moderne nieuwbouwwoning in Oostende op zoek naar verticale gevelbekleding. Ze vonden die in de Linarte van Renson die een mooi en strak eindresultaat opleverde.

Duurzame en onderhoudsarme houten gevelbekleding

Een houten gevel geeft een gebouw een unieke en natuurlijke uitstraling. Maar de gevel moet wel goed onderhouden worden en de houten gevelplaten verkleuren naar verloop van tijd. Rockpanel Woods biedt het beste van beide werelden: enerzijds de uitstraling en de bewerkbaarheid van hout, anderzijds de levensduur en het solide karakter van steen.

Feestelijke opening STENI inspiratiecentrum

Dit jaar komt een lang gekoesterde droom uit: STENI verhuist naar een nieuwe locatie met veel ruimte om haar producten aan haar relaties te kunnen tonen. Dit nieuwe inspiratiecentrum vraagt om een feestelijke opening en dat doet het bedrijf dit jaar tijdens het STENI jaarevent op 20 september van 14 tot 18:00 uur in De Jamfabriek aan de Heftheuvelweg 11 in Den Bosch.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.