Nieuwsbrief van 20-09-22 12:07:28
Online bekijken
 
 
 

Juiste afwatering voorkomt wateroverlast en schade aan gevels

Ook al is ervoor gezorgd dat tuindaken, terrassen en balkons absoluut waterdichtheid zijn uitgevoerd, kan er nog steeds schade ontstaan door opspattend en opstuwend water. Hierbij kun je denken aan schade aan gevelbekleding, kozijnen, ramen, deuren of zelfs de isolatie.
Lees verder   Vraag informatie aan

Alles onder één dak met Cembrit vezelcementplaten

In Strijensas wilden de opdrachtgevers een ecologische woning bouwen. Ecologisch bouwen in de zin van: natuurlijke materialen, beperkt energieverbruik maar ook de architectuur speelt hierin een rol. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Innovatieve gevelkleding om bestaande appartementencomplexen toekomstbestendig te maken

Wereldwijd zullen meer dan 50% van alle bestaande gebouwen in 2050 nog in gebruik zijn. Alleen al in Europa dient naar verwachting 97 procent van deze gebouwen gedeeltelijk of ingrijpend te worden gerenoveerd om aan de hoogste energiestandaarden te voldoen. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Storax Dakluiken: kies voor top kwaliteit

Met DEMAXX gaat Storax voor het maximaal haalbare. Ter voorkoming van koudebruggen en daarmee warmteverlies, condensatie en schimmelvorming, heeft het dakluik een 100% thermisch gescheiden constructie. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Nieuw! VinyPlus® Kitami Oak

Het VinyPlus® rondkantpaneel is nu verkrijgbaar in de nieuwe kleur; Kitami Oak. Deze donkergrijze houtstructuur heeft een trendy uitstraling en past perfect bij de huidige trend. Steeds meer woningeigenaren kiezen voor donkere kleuren aan de buitenzijde van hun woning. 
Lees verder   Vraag informatie aan
 
 
4.919
Leveranciers
 
26,765
Producten
 
914.000
gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP