Nieuwsbrief van 13-06-2023
Online bekijken
 
 
 
 
 

Een prettig en productief werkklimaat met unieke louvers

Tholen is een stad op het gelijknamige Zeeuwse eiland. Hier is bij Schipper Accountants een groot raam voorzien van horizontale lamellen. Deze unieke louvers bieden volop mogelijkheden als zonwering én voor daglichtbeheer.
Lees verder   Vraag informatie aan

Gorter® dakluik: groen en duurzaam naar het dak

Een dakluik is breed inzetbaar, als toegangsluik voor zonnepanelen of luchtbehandelingsinstallaties. Maar wat is er mooier dan een toegang tot een dakterras of daktuin, maar dan geheel in ‘groen’ uitgevoerd als een uiterst duurzame toegang. 
Lees verder   Vraag informatie aan

RHEINZINK halveert carbon footprint

Het meest duurzame zink ter wereld
Op weg naar een klimaatneutraal Europa in 2050 neemt RHEINZINK een grote stap voorwaarts: met prePATINA ECO ZINC, het meest duurzame zink ter wereld. RHEINZINK is de eerste fabrikant van zink die de CO2 footprint meer dan halveert met de prePATINA ECO ZINC productlijn.
Lees verder   Vraag informatie aan

Gevelbekleding met gerecycled glas granulaat als decor

Steni Nature is een van de meest traditionele gevelplaten uit Noorwegen met tot op heden meer dan 50 miljoen m² geproduceerde platen. Steni komt nu met prachtige en indrukwekkende nieuwe decors voor de Nature lijn. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Dakterras innocent Europoort Rotterdam

In Europoort Rotterdam is recentelijk ‘de blender’ opgeleverd, de hagelnieuwe fabriek van het ambitieuze innocent, een drankjesfabrikant die de wereld graag een stukje beter en gezonder maakt. De eerste WELL gecertificeerde fabriek ter wereld, met materialen en ruimtes die goed zijn voor milieu en mens. En daar hoort ook een dakterras bij met topuitzicht!
Lees verder   Vraag informatie aan

Zekerheid met geïsoleerde dakpanelen 

Voor iedere hal, schuur of stal met een schuin of hellend dak zijn sandwich dakpanelen geïsoleerd de perfecte oplossing. Zowel voor je nieuwbouwproject als bij (asbest) renovatie zijn dakpanelen toepasbaar. De SAB geïsoleerde dakpanelen combineren de beste eigenschappen.
Lees verder   Vraag informatie aan

NedZink NOIR-gevelbekleding voor BNA Beste Gebouw van het jaar 2023 

Het Amsterdamse gebouw Jonas is recent door de vakjury uitgeroepen tot BNA Beste Gebouw van het jaar 2023. Het winnende gebouw is ontworpen door Orange Architects en volgens zijn ‘schepper’ zowel technisch als sociaal een heel duurzaam gebouw. 
Lees verder   Vraag informatie aan

VentiStrip® RVS ventilatieprofiel 

Er zijn tal van detail voorbeelden waarbij de constructie goed geventileerd dient te worden, en ongedierte geweerd moet worden. RVS ventilatieprofielen zijn duurzamer dan kunststof profielen, ongedierte krijgt het niet kapot, ook wordt RVS niet broos door veroudering. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Nieuw kegelvormig ‘Linarte Cone’ gevelbekledingsprofiel 

Met ‘Linarte Cone ’ heeft de verticale, aluminium gevelbekleding van Renson een nieuw profiel in het assortiment. Het kegelvormige profiel van 25 mm diep en 60 mm breed speelt in op de trend van aluminium ramen met de authentieke ‘steel look’ uitvoering van klassieke stalen ramen. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP