Nieuwsbrief van 26-09-2023
Online bekijken
 
 
 
 

DOK1620: vijf stoere hofwoningen in de eerste circulaire wijk van Amsterdam

Dat het écht anders kan, bewijst Amsterdam met de herontwikkeling van de wijk Buiksloterham. Dit gebied, dat ooit ruimte bood aan een van de meest vervuilende industrieën van de stad, verandert nu in een circulaire stadswijk voor wonen en werken. In deze circulaire wijk bouwt Bouwbedrijf De Vries uit Leeuwarden onder de naam DOK1620 een vijftal riante woningen. Voor de bekleding van de gevels van deze aan een hof gelegen woningen koos WE Architecten voor verschillende duurzame oplossingen.
Lees verder   Vraag informatie aan

Transformeer de gevel met het kleurenpalet van VinyPlus  

De juiste kleur kan een wereld van verschil maken in het algehele uiterlijk van een woning of chalet. Met de VinyPlus gevelbekleding van Milin heb je een rijk palet aan kleuren tot jouw beschikking om elke stijl tot leven te brengen.
Lees verder   Vraag informatie aan

Een zwevende woning: het Suspension House in Noord-Californië 

Boven een beek die wordt gevoed door een waterval in de bossen van Noord-Californië zweeft een drie verdiepingen tellende, met RHEINZINK beklede, glazen woning. Deze woning, bekend als het Suspension House, lijkt de zwaartekracht en de tijd te trotseren. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Als vastgoed duurzaam beschermd moet worden

Industriële daken vermengen complexiteit en eenvoud met elkaar. In de regel moet het dak lichtgewicht zijn en er zijn grote oppervlakken die overspannen worden. Maar tegelijkertijd wordt verwacht dat het tegenwoordig multifunctioneel wordt ingezet, met name de toepassing van energiedaken worden gemeengoed of in specifieke gevallen zelfs een extensief groendak. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Kerkdak op maat efficiënt geplaatst in Yerseke  

Aan de rand van Yerseke – de stad van oesters en mosselen – is de bouw van de kerk van de Gereformeerde Gemeente volop aan de gang. Het dak meet 3.500 m², ligt op 25 meter hoogte en is verdeeld over diverse dakvlakken met kilgoten en met nokhoogtes tot 14 meter. Een hele uitdaging om dit kwalitatief te bouwen.
Lees verder   Vraag informatie aan

Kunststof panelen, te bewerken als hout 

Wanneer je een dakrand of overstek moet maken of een dakkapel moet bekleden, is hout een voor de hand liggende keuze wat materiaal betreft. Je weet wat er mee kan en wat je er aan hebt, ook op de langere termijn. Maar heb je wel eens aan kunststof panelen gedacht?
Lees verder   Vraag informatie aan

Unieke gevels met profielplaten zonder zichtbare schroeven 

De SAB-Design profielen geven gevels een onderscheidend uiterlijk. Een van de gebruikte vormen voor de gevel zijn de puntprofielen van de SAB-Pyramid lijn. Deze zijn standaard leverbaar in hoogtes van 19, 37 en 50 mm. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Goed beloopbare dakisolatie voor een verzekerbaar PV-dak 

Een goed beloopbare plat dak isolatie, met een goede milieuscore, waaronder een goede recyclebaarheid en geschikt voor een verzekerbaar PV-dak. Dit waren enkele eisen die gesteld werden bij een groen- en PV-dakproject in Den Bosch. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen