Nieuwsbrief van 03-10-2023
Online bekijken
 
 
 
 

Effectieve louvers als kers op de taart

Louver systemen van Sunshield worden meestal in de laatste fase van de bouw geïnstalleerd. Soms komt er meer bij kijken, zoals bij Alfa Accountants en Adviseurs in Raamsdonksveer.
Lees verder   Vraag informatie aan

Lopen over water (ja, dat kan en zo werkt het)  

Het daklandschap is een belangrijke schakel in het stedelijk waterbeheer. Water opvangen en vasthouden op een dak heeft meerdere functies. De belangrijkste is natuurlijk dat je het water niet ongebruikt wegsluist, maar gebruikt op plekken en tijden waar en wanneer het nodig is.
Lees verder   Vraag informatie aan

Isolatie voor elke toepassing  

Of het nu gaat over nieuwbouw, renovatie of transformatie, Knauf Insulation biedt voor elke toepassing een isolatiemateriaal dat behalve duurzaam ook prettig te verwerken is. Goede gevelisolatie voorkomt dat er onbedoeld warmte verloren gaat. De gevel moet volgens het BBL een RC van 4,7 (m2.K/W) halen volgens de NTA 8800. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Powerdaylight

Powerdaylight staat bekend om het binnenbrengen van daglicht door middel van een kleine koepel op het dak. Dit kan zowel op een plat- als op een hellend dak, ongeacht de dakbedekking. In sommige situaties is het wenselijker om daglicht via de gevel op te vangen en op die manier naar binnen te transporteren. Speciaal hiervoor ontwikkelde Techcomlight in het verleden de zijgevelset. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Nieuw kegelvormig gevelbekledingsprofiel  

Met ‘Linarte Cone’ heeft de verticale, aluminium gevelbekleding van Renson een nieuw profiel in het assortiment. Het kegelvormige profiel van 25 mm diep en 60 mm breed is het nieuwe broertje van de ‘Block 16’, ‘Block 16L’, ‘Block 30’ en ‘Even’ profielen. 
Lees verder   Vraag informatie aan

S-line baksteen met 30% CO2-reductie 

Met de smalle gevelstenen van Vandersanden verminder je de footprint van je gebouw en profiteer je van een aantrekkelijkere prijs ten aanzien van de traditionele 10 cm steen. Dat lijkt wellicht onmogelijk, maar het is niets minder dan de kunst van het weglaten. En dat is precies wat S-line® doet.
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen