Nieuwsbrief van 24-10-2023
Online bekijken
 
 
 
 

NobelWood van Foreco Houtproducten  

NobelWood is ontwikkeld om de groeiende vraag naar tropisch hardhout duurzaam in te vullen. Middels een innovatieve techniek met biobased chemie wordt het snelst groeiende naaldhout ter wereld gemodificeerd. Hierdoor krijgt het de uitstraling en levensduur van tropisch hardhout.
Lees verder   Vraag informatie aan

Alles-in-1 dakelement met zinken bekleding  

NedZink, Zinkunie en Kingspan Unidek hebben hun expertise gebundeld en presenteren het Unidek Areo Metal concept, een uniek alles-in-1 dakelement. Het is een duurzaam en betrouwbaar daksysteem dat altijd geventileerd wordt uitgevoerd. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Duurzaamheid HERTALAN® EPDM dakbedekking beloond met Cradle-to-Cradle™ certificaat

Het is een mooie periode voor de duurzame EPDM-dakbedekkingen van Carlisle Construction Materials. Recentelijk kreeg de onderneming de Rethink Award 2023 voor het gebruik van hernieuwbare grondstoffen. En nu kan CCM officieel bekend maken dat het is beloond met het Cradle-to-Cradle™ Certificaat Bronze voor haar HERTALAN® EPDM.
Lees verder   Vraag informatie aan

NOEplast Camargue structuurmatten muziek- en tekenacademie

Bij de academie voor kunst en muziek in de Belgische gemeente Heist-op-den-Berg is voor de gevels gebruikgemaakt van prefab gevelelementen. De elementen in antracietgrijs beton danken hun rietstructuur aan NOEplast structuurmatten die bij de productie van de gevelelementen zijn ingezet.
Lees verder   Vraag informatie aan

Een puzzel van 1.660 stukjes op Rotterdam Blaak 

Een markant, opvallend en super hoog gebouw, met in de plint horeca en bovenop een gigantisch dakterras. Dat is maar liefst 700 vierkante meter ultiem genieten op hoogte.
Lees verder   Vraag informatie aan

Storax Dakluiken: kies voor topkwaliteit

Met DEMAXX gaat Storax voor het maximaal haalbare. Ter voorkoming van koudebruggen en daarmee warmteverlies, condensatie en schimmelvorming, heeft het dakluik een 100% thermisch gescheiden constructie. Aluminium en oersterke composiet pultrusieprofielen maken het luik onverwoestbaar.
Lees verder   Vraag informatie aan

Doorbraak: CO2-negatieve gevelstenen, Pirrouet®

Pirrouet®, CO2-negatieve gevelstenen, zijn gevelstenen die tijdens het productieproces maar liefst 60 kg CO2 opnemen per ton materiaal. De CO2 gaat tijdens het uitharden een permanente binding aan met de aanwezige Ca-houdende materialen. Nu in 9 verschillende kleuren!
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen