Nederlandse Bouw Documentatie
Nieuwsbrief van 02-04-2024
Online bekijken
 

Laat maar schuiven  

Verschuifbare lamellenpanelen worden de ene keer tijdens de bouw geïnstalleerd en een andere keer na de oplevering. Wil de klant verschuifbare lamellenpanelen optimaal integreren in de gevel dan leidt samenwerking met de aannemer tot het beste resultaat.
Lees verder   Vraag informatie aan

Titaanzinken ‘monoliet’ in Bloemendaalse duinen

De kop van de Zeeweg in Bloemendaal aan Zee heeft een ware metamorfose ondergaan. De bestaande bebouwing is vervangen door een gloednieuw boetiekhotel met aansluitend kleine zusje het Eindpunt, vormgegeven als een monoliet-achtig object met een titaanzinken schil.
Lees verder   Vraag informatie aan

Colorcoat® SDP 50 beschikbaar in diverse populaire kleuren 

Sinds enige tijd biedt SAB-profiel Colorcoat® SDP 50 aan in verschillende populaire kleuren. Het voorgelakte staal Colorcoat SDP 50 is onder andere het duurzame alternatief voor PVDF en uitstekend geschikt voor zowel dak- als geveltoepassingen. Tevens hebben we een nieuwe brochure ‘SAB Kleuroverzicht Colorcoat’ ontwikkeld.
Lees verder   Vraag informatie aan

HERTALAN® renovatie-oplossing spaart oude dakconstructies

Het oude PVC dak met minerale wol isolatie van een industriehal van Zuidberg in Ens was nodig aan vervanging toe. Verzakkingen door loopverkeer voor onderhoud en aangebrachte PV-panelen hadden lekkages veroorzaakt. Een schoolvoorbeeld van een veel voorkomend probleem op industriële daken in Nederland. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Aluminium waterslagen: duurzaam en mooi

Aluminium waterslagen van Roval Aluminium hebben talloze voordelen. Ze zijn duurzaam, gaan jarenlang mee zonder kwaliteitsverlies, ze zijn onderhoudsarm en in elke Ral-kleur op smaak te brengen. Het streven naar duurzaam en circulair bouwen heeft invloed op de materiaalkeuze die de architect moet maken.
Lees verder   Vraag informatie aan

Gorter® dakluik: naar het groene dak

Wat is er mooier dan een toegang tot een dakterras of daktuin, geheel in ‘groen’ uitgevoerd als een uiterst duurzame toegang?
Lees verder   Vraag informatie aan

Wil je weten of jouw gevel voldoet?

Wil je te weten komen of je gevel voldoet aan alle kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid in Nederland? Wij helpen je graag op weg. We delen informatie over jouw gevelopbouw onderbouwd met certificaten die middels ETA en de CE-markering overeenkomen met de eisen op het gebied van duurzaamheid en brandveiligheid onder het Bouwbesluit.
Lees verder   Vraag informatie aan

Brandveilige gevelbekleding voor parkeergarage Gerle Ziekenhuis

Het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn heeft gekozen voor maximale brandveiligheid door te kiezen voor Grenen met de brandvertragende verduurzaming SafeWood FRX. Het is een kleurloze behandeling om de natuurlijke uitstraling van het hout de behouden. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Keramische tegels aanleggen op een dakterras

Keramische tegels zijn in de bouw al jaren een zeer geliefd product om te gebruiken. En dat is niet zo gek; keramische tegels zijn duurzaam en de variatie in kleur, textuur, formaat en reliëf is enorm. Ook de veelzijdige toepasbaarheid van keramische tegels maakt dat veel mensen kiezen voor dit materiaal. Voor gevels, muren, vloeren, tuinen en dakterrassen.
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen