Nieuwsbrief van 3-9-19 6:55:04
Online bekijken

Gevelbekleding maakt het gebouw!

Een rotsformatie voor het maken van wijn

De Italiaanse wijnmakerij Cantina del Buciato 'groeit als een rotsformatie uit de grond'. De bekleding van het dak en de gevels is uitgevoerd met RHEINZINK graphite-grey. Doordat de gebouwschil als een cape om het gebouw heen zit, is er ruimte gecreëerd om het wijnhuis te koelen. Dit koeleffect wordt versterkt door de deels geperforeerde plankpanelen...

Imposante scheepsboeg van NedZink NOVA siert supermarkt

Boven de hoekingang van de Albert Heijn in de Noord-Hollandse kustplaats Callantsoog steekt een bijzondere aanbouw uit als een scheepsboeg - een imposante puntgevel bekleed met verticale felsbanen NedZink NOVA.
 

Onderhoudsarm en vrijwel onverwoestbaar

HardiePlank® gevelbekleding is gemaakt van vezelcement, een vrijwel onverwoestbaar en onderhoudsarm product dat onbrandbaar is A2-s1,d0 (RF1 conform VKF) en bovendien bestand is tegen UV-straling, insecten, rot, schimmel en extreme weersomstandigheden. James Hardie is wereldmarktleider op het gebied van vezelcement gevelbekleding, toonaangevend in onder meer Amerika, Azië en Australië.

Bijzondere gevels met Architectural Claddings van Sto

Sto voorziet woningen en gebouwen van een sterk isolerende schil. Gebouwen die vanzelfsprekend zonder energiegebruik koel zijn in de zomer en behaaglijk warm in de winter. En dat mag gezien worden. Strak gestuct, met steenstrips of een speciale gevelafwerking als glas of natuursteen. De keuze aan gevelmaterialen is de laatste jaren flink toegenomen en de markt vraagt om innovatieve oplossingen. De oplossing: de Architectural Claddings van Sto.

Nieuw: Schöck en Leebo introduceren Thermoframe® gevelsysteem

Het ThermoFrame® is een lichtgewicht en dragend sandwich-staalframe, gecombineerd met unieke glasvezel koppelankers. Met het ThermoFrame® is het mogelijk om circulaire, gevelsluitende en koudebrugvrije prefab wandelementen te produceren. Daarnaast is er een ruime keuze aan afwerking en materialen.

Zuinige gevels met royale mogelijkheden

Minerale steenstrips geven gevels optisch een bakstenen uiterlijk met een ruime keuze in kleur, structuur en maatvoering. Door toepassing van een gevelisolatiesysteem met steenstrips als eindafwerking kan bovendien een aanzienlijke energiebesparing worden bereikt.
 

Fortalit NG, uw gevel verdient het!

Fortalit NG is volledig recyclebare gevelbekleding voor nieuwbouw- én renovatieprojecten. Het product onderscheidt zich op de gevelmarkt door de unieke prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast heeft Fortalit NG diverse gunstige producteigenschappen: duurzaam, onderhoudsarm, UV-bestendig en eenvoudig te monteren. Kortom: met Fortalit NG als gevelbekleding zit u gegarandeerd goed!
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.