CrimeCompagnie.nl | Bekijk nieuwsbrief in browser

Lekker op tijd cadeautjes kopen

Hi ,

Krijg jij ook altijd stress van de feestdagen. Misschien ben ik te perfectionistisch, maar ik wil graag het lekkerste kerstdiner maken en de leukste cadeautjes kopen. En ieder jaar kom ik weer in de knoei met mijn tijd. Dus heb ik me voorgenomen deze keer op tijd te beginnen met cadeautjes uit te zoeken. Vind jij het ook lastig? Je kunt natuurlijk altijd langs onze stand op de Margriet Winterfair komen voor advies of een gesigneerd exemplaar van jouw favoriete auteur. Maar als je dat niet red, heb ik hieronder een paar tips neergezet om je te helpen het beste boek te kiezen voor jouw loved ones. Onze topper is natuurlijk Winternacht met drie kerstverhalen voor een leuk prijsje!

Succes!
Ilse

PS Misschien heb je straks nog tijd over om de Kerstverhalen van De Verhalenfabriek te lezen? Wat dacht je van Schots geluk of Bijna Kerstmis
 

Drie kerstthrillers voor maar 10 euro! Een van de aanwezigen hier zou het pension niet levend verlaten. Sterker nog: die zou kerstavond niet eens halen. En alleen hij wist wie dat was.

In deze bundel vind je 3 spannende kerstverhalen van auteurs Linda Jansma, Saskia M.N. Oudshoorn en Marja West. Heerlijk om te lezen met een kopje warme chocomel onder een dekentje. Leuk om te geven en te krijgen!  

 

De nieuwe Loes is natuurlijk het perfecte cadeau voor je moeder, tante of oma. Maar eigenlijk voor iedere vrouw, want we hebben allemaal wel iets hekserigs in ons. Alleen gaat een van de hoofdpersonen uit dit boek wel erg ver. 

Het moederschap is niet voor iedereen weggelegd. Kaia, Jill en Wiesje hebben alledrie een diepe wens om moeder te worden. Maar dan gebeurt er iets in hun leven dat het beste en tegelijk het slechtste in hen naar boven haalt. 

Koop bij jouw boekhandel of hier!

Dit boek is geschikt voor je vader, oom of harde tante :-). In ieder geval iemand die houdt van heftige thrillers waarbij je niet kunt stoppen met lezen. 

'Topspanning, intrigerende personages en een plottwist waar je u tegen zegt: Voor elke thrillerliefhebber is Het verkeerde meisje een beleving.'
Boekenkrant *****

De Julia Menken serie is het beste wat je in tijden hebt gelezen!

Na een traumatische ervaring werkt gedragsdeskundige Julia Menken uitsluitend aan cold cases. Maar wanneer er een lichaam wordt gevonden in Arnhem, wordt ze door haar baas op de zaak gezet. Lukt het Julia om  de moordenaar te pakken voor er nog meer slachtoffers vallen?

Alle delen uit de driedelige serie zijn te koop En het eerste deel kost slechts € 7,99! Lekker om te bingereaden! 

Een boek dat troost biedt. Zeker in deze tijden.

Gedurende de eerste zes maanden nadat haar man overleed beschreef Loes den Hollander wat haar bezighield om afscheid te kunnen nemen, herinneringen een plek te geven en ruimte te creëren voor de rest van haar leven. Een liefdevol boek over omgaan met het verlies van een dierbare, dat troost kan bieden aan eenieder die met verlies te maken heeft of heeft gehad.

€21,95 

 

Instagram van Crime Compagnie
Facebook van Crime Compagnie
Twitter van Crime Compagnie
Website van Crime Compagnie
Copyright © 2022 Uitgeverij De Crime Compagnie, 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven voor deze mailing.
Uitgeverij De Crime Compagnie
Remiseweg 12
Laren nh, Noord-Holland 1251 HW
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Gegevens aanpassen of Afmelden.