ZZP Nieuwsbrief
21 september 2023

In deze nieuwsbrief:

De Miljoenennota en de gevolgen voor zzp'ers

Er werd op Prinsjesdag weinig nieuws verteld over de geplande maatregelen voor zzp’ers. In de gehele Miljoenennota komt de afkorting 'zzp' maar drie keer voor. Toch was er wel een vervelende verrassing: de mkb-winstvrijstelling wordt verlaagd.

Meer over de plannen

Heb jij als zzp'er een beroeps- of bedrijfsaansprakelijkheids- verzekering nodig? 

Een van de meestgestelde vragen door startende zzp’ers is: “Heb ik als zzp’er een beroeps- of bedrijfs-aansprakelijkheidsverzekering 
nodig?”. Beide verzekeringen betreft het afdekken van aansprakelijkheidsrisico’s, maar welke heb jij nodig voor jouw werkzaamheden? Alleen een beroeps- of een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Of allebei? Wat dekken deze verzekeringen eigenlijk, en wat zijn de verschillen? In dit artikel leggen we het je allemaal uit.

Meer over aansprakelijkheid

Finalisten Freelancer of the Year Awards 2023 zijn bekendgemaakt

ZZP Nederland, organisator van de Freelancer of the Year Awards 2023, heeft de finalisten bekendgemaakt. Tijdens deze verkiezing wordt de beste zzp’er van Nederland in 2023 gezocht. Daarnaast zijn ook de kandidaten voor de titel Beste Starter van 2023 bekend.
De  ondernemerskwaliteiten van de finalisten zijn onderzocht door onderzoeksbureau Panteia,
Uiteindelijk zal een kundige jury bepalen wie zich een jaar lang beste zzp’er van 2023 mag noemen. Daarnaast wordt ook de Beste Starter van 2023 gekozen.

Wie zijn de Finalisten?

Hypotheek na je 57e vaak een stuk lager

Regeren is vooruitzien. Dat geldt zeker als je in de vijftig bent en nog plannen hebt om een huis te kopen of je hypotheek om een andere reden te veranderen of over te sluiten. Hoe dat zit, leggen we je graag uit.

Meer over hypotheken

Bestel jouw Shell pas en ontvang een gratis car wash of lunch

Brandstofcollectief en Shell hebben een leuke actie in deze dure tijden: Wanneer jij de Shell Fleet App downloadt en een Shell pas bestelt ontvang je een speciale link waarmee je een gratis Car Wash of lunch kan claimen via Air Miles. Bestel nu jouw Shell pas via de Shell Fleet App, zodat je deze mooie actie niet misloopt! 

Meer informatie over de actie

Wist je dat...? 


Wat vind je van deze e-mail?
@StZZPNederland @StZZPNederland
@zzpnederland.nl @zzpnederland.nl
zzp-nederland.nl zzp-nederland.nl
Copyright © 2023 ZZP Nederland, Alle rechten voorbehouden
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je producten of diensten hebt afgenomen van ZZP Nederland of omdat je bij ZZP Nederland bent aangesloten.

Ons adres is
ZZP Nederland
Rozenburglaan 3
Groningen, 9727 DL
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


E-mail instellingen wijzigen | Uitschrijven