Bekijk hier hoe jij kan helpen  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  Bekijk hier de online versie
Reem heeft een warme winterjas gekregen
91.737
Gedoneerde pakjes
Status gedoneerde pakjes
Beste meneer/mevrouw ,
Geweldig nieuws: ruim 91.000 pakjes met dekens, winterkleding en andere levensreddende hulp konden we al versturen naar kinderen in Syrië, Jordanië, Libanon, Bosnië en Griekenland.

Eén van die kinderen is Reem (10). Zij is zes jaar geleden met haar familie uit Syrië gevlucht en woont nu in Jordanië. Reem heeft een pakje met winterkleding gekregen. Haar nieuwe jas past perfect. "Het eerste wat ik ga doen, is mijn nieuwe kleren aan doen naar school!" zegt ze.

Blijvend effect
Naast pakjes met winterkleding en dekens, zorgt UNICEF er ook voor dat gevluchte kinderen onderwijs en psychosociale hulp krijgen. Dat doen we in samenwerking met lokale partners en overheden. Omdat we blijvend het verschil willen maken, samen met jou.
Hoe kan ik helpen?
Geef een pakje en een valentijnskaart
Geef óók een pakje – en verstuur gratis een valentijnskaart
Heb je nog geen pakje gegeven? Dat kan nog! Wie weet zorgt jouw bijdrage ervoor dat we het doel van 100.000 pakjes halen. Leuk extraatje: als je nu een pakje geeft, kun je gratis een bijzondere valentijnskaart van UNICEF en Greetz versturen. Daarmee geef je deze Valentijnsdag niet alleen warmte aan een kind op de vlucht, maar ook aan je geliefde!

Gebruik daarvoor de speciale code die je na je donatie ontvangt. De kaart wordt gesponsord door Greetz – en gaat dus niet van je donatie af. Zo geef je met jouw valentijnspakje warmte door!
Kies je valentijnspakje
Laatste nieuws: hulpgoederen naar China in strijd tegen coronavirus

Een vliegtuig vol noodhulpgoederen van UNICEF is afgelopen woensdag geland in Shanghai om de Chinese regering te helpen het coronavirus terug te dringen. De levering bestaat uit onder meer ademhalingsmaskers en beschermende kleding voor gezondheidswerkers. UNICEF houdt nauw contact met de autoriteiten om in te spelen op de situatie ter plaatse.

Lees meer
     
Legal Disclaimer   Contact opnemen
     
Gegevens wijzigen   Afmelden