Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
12 december 2023
Gewijzigde openingstijden rond feestdagen

Rond de feestdagen zijn de openingstijden anders. Op dinsdag 19 december is het gemeentehuis vanaf 15.30 uur gesloten. Op maandag 25 december, dinsdag 26 december en maandag 1 januari is het gemeentehuis de hele dag gesloten. 

Lees verder 
Kerstboominzameling voor kinderen op woensdag 10 januari
In 2024 zamelen we weer kerstbomen in om te composteren. Op woensdagmiddag 10 januari 2024 tussen 13.30 en 16.00 uur wachten medewerkers van de gemeente Boxtel op 11 plaatsen in Boxtel, Lennisheuvel, Liempde en Esch op de kerstbomen die uit de directe woonomgeving worden gebracht. De kerstboominzameling is er voor particulieren, maar vooral voor kinderen. Het is niet de bedoeling dat via deze inzameling ‘bedrijfsmatige’ kerstbomen worden ingeleverd. Een leuke groene klus om het nieuwe jaar mee te starten!

Lees verder
GFT-afval in de winter
In GFT-afval zit veel water. Dit kan bij vorst bevriezen. Als het afval is vastgevroren aan de bodem van de groencontainer kan de container moeilijk geleegd worden. Volg onderstaande tips op en voorkom dat jouw container niet (volledig) wordt geleegd. Helemaal geen risico lopen? Bied jouw GFT-container niet aan tijdens de vorstperiode.  

Lees meer
Werkzaamheden in Boxtel

Lees hier meer over de werkzaamheden in onze gemeente.
Bekendmakingen
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten