Loading...

Gezinsfeest De Kaaihoeve | vaderdagontbijt | proef De Gavers ...

By Oost-vlaanderen.be received 3 months ago

Categories: Town Information Local
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
  • Html
  • Text
Bekijk dit bericht in je browser
 
Vier mee met De Kaaihoeve
Het provinciaal natuureducatief centrum De Kaaihoeve blaast 25 kaarsjes uit. Neem op zondag 19 mei je picknickmand mee en smul samen met je gezin van heel wat lekkers op het reusachtig picknickkleed. In de namiddag zijn er tal van activiteiten voor jong en oud.
>> Ontdek het programma
 
Verras papa op de boerderij
Op zondag 9 juni worden alle papa’s in de bloemetjes gezet. Verras je papa met een beestig vaderdagontbijt. Boerderijen uit Oost- en West-Vlaanderen laten je proeven van verse hoeve- en streekproducten. Schrijf je in voor 1 juni en geniet met het hele gezin.
>> Bekijk de deelnemende boerderijen
 
Proef De Gavers
Provinciaal domein De Gavers zet op zondag 26 mei de deuren wijd open. Probeer de betalende attracties voor 1 euro tijdens de opendeurdag. Van 14 tot 18 uur geniet je van leuke en gratis animatie. Ontdek activiteiten zoals een touwenparcours, duikinitiatie, boogschieten, muurklimmen …
>> Ontdek het opendeuraanbod
 
Groepsaankoop zonnepanelen
De veiling van de groepsaankoop vond plaats op 8 mei. Binnenkort is de leverancier met de scherpste prijs voor zonnepanelen gekend. Nog niet ingeschreven? Geen zorgen, je kan nog tot 5 juli in de groepsaankoop stappen.
>> Schrijf je nu in
 
Het bestuur
Provincieraad
Volgende zitting: woensdag 15 mei 2019 om 14 uur.
Je kan de zittingen live volgen via streaming video. Ongeveer een week voor de zitting kan je de agenda raadplegen.
Deputatie > Wie, wat & waarom van de deputatie.
 
UiT in Oost-Vlaanderen
Wil je weten wat er allemaal te doen is in Oost-Vlaanderen? Surf naar www.uitinoost-vlaanderen.be, waar je een overzicht krijgt van alle komende evenementen. Je kunt zoeken op plaats, datum en thema.
 

Provincie Oost-Vlaanderen | Gouvernementstraat 1 - 9000 Gent | tel. 09 267 82 65 communicatie@oost-vlaanderen.be | www.oost-vlaanderen.be Bevoegde beleidsverantwoordelijke: gedeputeerde Kurt Moens
 
Mijn gegevens aanpassen | Uitschrijven | Privacy

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019