Gezocht:
een organisatie met een gedragsprobleem

Bij gedragsprobleem denk je misschien meteen aan een vervelende puber of zelfs een crimineel, maar in de gedragswetenschap kunnen dit soort problemen van alles zijn. Denk aan mensen die zwerfafval achterlaten, bezoekers van een festival die verbodsborden negeren of mensen die toch iedere keer weer kiezen voor een reep Tony Chocolonely Caramel Zeezout terwijl ze eigenlijk wel weten dat ze beter een snoeptomaatje kunnen nemen. (We hebben het hier echt niet over onszelf. Echt niet.) Naar een organisatie met zo'n soort probleem zijn wij op zoek!

Help Floor met haar afstudeeronderzoek


Waarom zoeken wij nou zo'n organisatie? Nou, voor haar afstudeerstage voor de master gedragsverandering (maart t/m juni) is student Floor op zoek naar een gedragsprobleem dat zich voordoet bij groepen mensen. Dit 'probleem' kan dus van alles zijn: van te veel zwerfafval in het park tot mensen die de verkeerde kant op lopen en van waterverspilling tot een bepaald product dat steeds over het hoofd wordt gezien. Middels een wetenschappelijke interventie zal Floor proberen dit probleem ook daadwerkelijk op te lossen. Dus kan jouw organisatie Floors hulp wel gebruiken? Vind je het een goed idee om eens met zo'n interventie te experimenteren? Neem dan contact op. Doe dat wel voor maandag 28 januari, dan kan Floor op tijd beginnen met haar onderzoek.
 
Mail ons

Nieuwe data Training Omdenken

Over gedragsverandering gesproken... Geen zin in Powerpoints, post-its en uren luisteren? Maar wel in actief aan de slag gaan met omdenken en naast veel leren ook veel lachen? We hebben nog een paar plekken vrij voor de Training Omdenken in Den Dolder de komende maanden:
  • vrijdag 15 februari
  • vrijdag 19 april
  • vrijdag 17 mei
Meer informatie en inschrijven

 

Zou dit schattige briefje juist helpen bij gedragsverandering? 😉
 
Ziet deze mail er gek uit? Kun je hem niet lezen? Klik dan hier.
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Omdenken
Oudegracht 263
3511 NM Utrecht

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren aanpassen of je uitschrijven.