19 september 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Grand Prix Content Marketing
image
Jongeren weten te weinig over "geldezels"
Bijna 1 op de 10 jongeren is ooit benaderd om als “geldezel’ zijn of haar pinpas of bankrekening uit te lenen aan criminelen. 7 op de 10 jongeren weet niet dat de pakkans groot is of wat de gevolgen kunnen zijn. Daarom start de Nederlandse Vereniging van Banken een bewustwordingscampagne.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Matchis: Werving stamceldonoren wordt steeds uitdagender
De stichting Matchis en haar communicatiebureau Hart Voor De Zaak zoeken jaar in jaar uit naar nieuwe wegen om stamceldonoren te werven.
lees verder
twitter facebook linkedin
De awards voor de beste contentmarketing cases
[advertorial] De GPCM reikt awards uit aan de beste contentstrategieën. Er zijn dit jaar maar liefst 7 verschillende awards. B2B , B2C, B2E, Campagne, Jongeren, Non-profit en Maatschappelijk. De awards worden beoordeel op: strategie, creativiteit en resultaat. Heb jij een case liggen die perfect bij één van deze categorieën past? Doe dan mee! Inschrijven kan t/m 25 september.
image
Vegetarische Slager scoort op Prinsjesdag met Burgerinitiatief
Tijdens de j.l. Prinsjesdag hield heel Nederland met interesse de Troonrede in de gaten. Zo ook De Vegetarische Slager, die op bijzondere wijze aandacht vroeg voor het toegankelijker maken van plantaardig eten.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
ANWB verbreedt online aanbod met nieuwe marketplace
De ANWB introduceert vandaag ANWB Marketplace, een nieuw online retailmedia-platform waar externe retailers en leveranciers hun producten en diensten kunnen aanbieden.
lees verder
twitter facebook linkedin
Anthony Gray (eGain) spreekt op CFC24!
[advertorial] Tijdens CFC24 op 3 oktober vertelt Anthony Gray van eGain hoe je betrouwbare antwoorden kan geven in het huidige digitale tijdperk. Krijg inzicht in het gebruik van AI om de juiste antwoorden te geven, de betrokkenheid van klanten te verbeteren en tegelijkertijd aan de bedrijfsvereisten te voldoen. Mis het niet en bestel je ticket met 20 euro korting!
image
Inzenden Grand Prix Content Marketing Awards editie 2024 kan nog
Het is alweer september, maar het kan nog: inzenden voor de prestigieuze Grand Prix Content Marketing Awards. Tot en met 25 september kun je je mooiste, beste of meest inhoudsvolle case aanmelden voor deze hooggewaardeerde award of bekroning.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Vernieuwde Kruidvat app zet in op gamification
De Kruidvat app is vernieuwd. De lancering van de app op 23 september 2024 gaat vergezeld van een multimediale campagne waarbij veel prijzen te winnen zijn.
lees verder
twitter facebook linkedin
Kom met je team naar de WOW Conference en profiteer van de groepsdeal
[advertorial] Healthy hands make wealthy brands. Wil jij ook de prestaties van je medewerkers verhogen en je employer branding strategie een boost geven? Kom dan op 11 oktober samen met je team naar Theater Amsterdam voor de WOW Conference, een nieuw event over welzijn en werk. Krijg de nieuwste inzichten en praktische oplossingen hoe gezonde en gelukkige medewerkers de sleutel zijn tot het succes van je bedrijf.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.