Voors en tegens van goede voornemens Kunt u deze e-mail niet lezen? Toon in browser
Gezonde voornemens voor 2020

Gezonder eten, stoppen met roken, vaker sporten; goede voornemens! Dat we dit niet heel lang volhouden is bekend. Maar wist je dat er een datum gevonden is waarop we massaal afhaken? 12 januari. Kun jij dat beter?

Wij geloven in je!
Gezond uit eten, kan dat?

Dat heb jij weer..! Heb je je net voorgenomen gezond te eten, nodigen je buren je uit voor een dinertje in jouw favoriete restaurant! Geen paniek, wij geven je graag advies hoe jij je goede voornemens vol kunt houden.

Per gerecht onze goede tips!
Stoppen met roken

Veel rokers willen eigenlijk stoppen. Willen is één, maar het ook daadwerkelijk doen en het dan ook nog volhouden is weer een heel ander verhaal. De meeste mensen proberen het zonder hulpmiddelen, maar daarvan slaagt maar drie procent erin om definitief te stoppen.

Begin met een goed plan
Meer bewegen

Een te ambitieuze start is een reden dat veel mensen hun sport voornemens niet volhouden. Een veelgehoorde klacht is dat ze geen tijd of geld hebben om te sporten. Maar dat is geen excuus: er zijn allerlei andere mogelijkheden om voldoende te bewegen. 

Zo blijf jij actief
Positieve start van 2020

Nog een beetje extra energie nodig om het jaar goed te beginnen? Lees dan ook eens onderstaande artikelen:

Het perfecte voornemen!

In december zie je veel activiteiten en acties voor eenzame mensen. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste activiteiten en acties niet helpen bij het bestrijden van eenzaamheid. De acties zijn vaak eenmalig en hebben weinig invloed gedurende de rest van het jaar. Het perfecte goede voornemen volgens ons...:

Ga de strijd aan tegen eenzaamheid!
facebook twitter
Gezondheidsplein is onderdeel van solvo

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven op gezondheidsplein.nl

Uitschrijven nieuwsbrief