Konings Straatwerken kiest steevast voor Knikmops wielladers
Bouwmachines
Compact materieel
Online versie
PW
Giant G4500: van basic tot luxe en met drie giekvarianten
Het is al even geleden dat Giant de nieuwe 4,5 tons compacte wiellader voor het eerst liet zien. Na uitgebreide testen, maar vooral een grondige verbouwing en uitbreiding van de fabriek, is de G4500 sinds de jaarwisseling ook daadwerkelijk in productie. Kenmerkend voor de nieuweling is het Giant-principe om zeer veel uitvoeringen te kunnen leveren. Van basic tot luxe én daarbij keuze uit drie giekvarianten.
Konings Straatwerken kiest steevast voor Knikmops wielladers

Wilfried Konings is fan van het eerste uur van de Knikmops wiellader. In 1997 kocht hij als eerste in Nederland een Knikmops 90. Ruim twintig jaar later en zeker 25 Knikmopsen verder is er voor Konings Straatwerken nog steeds maar één merk.

Lees verder >
Volvo stopt met dieselmotor in compacte machines

Volvo brengt in 2020 een serie compacte elektrische wielladers en graafmachines op de markt. De Zweedse machinebouwer gaat zelfs nog een stap verder: het stopt met de productie van de diesel aangedreven machines in deze klasse.

Lees verder >
Bobcat verkoopt tienduizendste E10-minigraver; Inter-Techno ziet groeiend marktaandeel in Nederland

Bobcat heeft in het Tsjechische Dobris zijn tienduizendste E10-minigraafmachine van de band zien rollen. In Nederland wint de minigraver volgens leverancier Inter-Techno aan marktaandeel, vooral in de tuinsector.

Lees verder >
Vakmedianet
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright