Black Deals: bespaar alleen tot middernacht 20% op ALLE producten*!
De Gigaset Black Deals zijn in volle gang. Heb je het juiste product al gevonden? Bespaar 20% op het hele productassortiment* tot middernacht. Alle deelnemende producten zijn al afgeprijsd.
Jetzt informieren
   
Smartphones
   
   
Telefoons
   
   
Smart Home
   
Het is de moeite waard om een kijkje te nemen in het uitgebreide assortiment in de online shop: onze “Made in Germany” outdoor-smartphones Gigaset GX4 en GX6 zijn onder andere IP68-gecertificeerd en daardoor bestand tegen de zwaarste omstandigheden. Met de smart home-oplossingen is gedacht aan veiligheid en gemak voor uw huis, en wenst u een nieuwe vaste telefoon? Voor thuis, uw werkplek of als cadeau voor bijvoorbeeld uw ouders? In het Gigaset-assortiment vindt u altijd een passend toestel.
Dit is hoe het werkt:
1. Selecteer uw gewenste product(en) en voeg ze toe aan het winkelmandje
2. De korting wordt automatisch getoond
3. Voltooi het betalingsproces zoals gewoonlijk
   
*De Gigaset Black Deals vinden plaats in de Gigaset Online Shop (www.gigaset.com). De korting van 20% voor smartphones en -accessoires, voor alle telefoons en -accessoires ,voor alle Smart Home-producten en accessoires exclusief alle serviceaanbiedingen, is al getoond en is al verrekend Achteraf verrekenen en contant betalen is uitgesloten. De actie kan niet worden gecombineerd met andere kortingen en is alleen geldig zolang de voorraad strekt. De actieperiode loopt van 23.11.2023 tot en met 27.11.2023.