Nyt om Navision Stat
GIS - bagudkompatibilitet på NS9.0 | Opdateringer til NS7.1
29.06.2017
Sommerferienyt fra Navision Stat udviklingsteamet

Før vi alle smutter på sommerferie, følger her de seneste nyheder vedrørende Navision Stat.

GIS - bagudkompatibilitet på NS9.0

I forbindelse med den næste opgradering af Navision Stat 9.0, der forventes frigivet ultimo oktober 2017, kan Moderniseringsstyrelsen undtagelsesvist ikke garantere 100 % bagudkompatibilitet på eksisterende GIS-integrationer.
Læs mere om ramte områder og bistand til afhjælpning

OPDATERINGER TIL NS7.1

Sideløbende med den aktuelle videreudvikling af Navision Stat for en release af NS9.0, har det været nødvendigt at frigive et antal mindre opdateringer til NS7.1 Disse er listet herunder:

Forberedelse til REJSUD2
Forud for tilslutning til REJSUD2 skal Navision Stat 7.1 tilrettes for en mere effektiv udveksling af rejsekreditorer, ligesom der kan opstå et behov for "vask" af kreditorer forud for første udveksling mellem Navision Stat og REJSUD2.

Opslag mod Nemhandelsregistret skal ændres inden 01.11.2017
Digitaliseringsstyrelsen har varslet udfasning af den eksisterende opslagsurl, der anvendes hver gang, der fra Navision Stat afsendes et elektronisk salgsbilag, en Nemkonto betalingsordre, eller returneres en applikationsmeddelelse på et modtaget elektronisk købsbilag.

Internt statsligt køb og salg
Der indføres nye retningslinjer for at synliggøre statens interne tilgodehavender og gæld i Statsregnskabet samt for at tilgodese kravet om konsolidering i Nationalregnskabet. Dette afleder behov for ændring af debitor- og kreditorkort i Navision Stat.

Læs mere om de generelle opdateringer til Navision Stat 7.1

God sommerferie
Navision Stat udviklingsteamet
Moderniseringsstyrelsen
Afmeld nyhedsbrevet her
Moderniseringsstyrelsen
Landgreven 4
DK-1017 København K
T: 33 92 80 00
E:
modst@modst.dk